Mennyire rossz, ha egy lány fura? Mennyire vannak ismerkedésben szabályok?
Ha tetszik egy srác, mennyire kell azzal törődnöm, hogy mi a szokás meg mik a sztereotípiák, meg hogy vajon hülyének fog-e nézni? Sokszor nem érzem magam átlagosnak ilyen téren.
Ne elvadult dolgokra gondoljatok, csak ha például meglepő dolgot teszek, amit lehet nem szokás, de én akkor úgy érzem.
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem az csak jó, ha valaki már az elején önmagát adja. Semmi értelme megjátszani magunkat, az előbb-utóbb úgyis kiderül. Meg senki nem egy álarcba akar beleszeretni...
De mondjuk ne kezdj el állat hangokat adni, vagy lepippantani a fiút egy sörözőben, vagy randi közben a kutyáddal is smárolni, mert azzal valóban elijesztesz mindenkit :D
:DD nem, ennyire nem drasztikus az állapotom.
inkább néha pl talán túl forrófejűen mutatom ki a szeretetemet, vagy hogy is magyarázzam.
vagy ránevetek valakire, pedig nem is ismerem.
Mondjuk a túlzott szeretet-kimutatást én nem szeretem, és nem is szoktam. De lehet hogy ez meg a másik véglet :) Nekem néha a szememben látják, és attól ijednek meg... :/ Vagyis nem tudom, de volt már ilyen.
Ha valakire rámosolyogsz, vagy ránevetsz az szerintem nem olyan nagy baj, csak utána ne csodálkozz, ha rád hajt :) Vagy rosszabb esetben azt hiszi kineveted...
N
Sztem sokkal jobb az, h ott csinálod a furcsaságaidat, mintha ku**ban ülnél. Én kifejezetten örülnék neki sztem, ha meglepnél vmi hülyeséggel. :)
De írjál már példát pls. priviben, kíváncsi lennék rá. :)
szerintem minden egyénfüggő.pár fura emberrel találkoztam már és engem egyáltalán nem zavarna ha kicsit másabb vagy,amíg az kezelhető. (már mint ha random fejbe vágsz 1 palacsintasütővel lehet elkerülnélek,de kb ennyi)
persze vannak akik nehezen kezelik a másságot,de sztem fölösleges másmilyennek mutatni magad,mint ami vagy.
hát az meg még jobb sztem, ha spontán jönnek. ameddig testileg, lelkileg nem okozol a másiknak fájdalmat vele, addig sztem nincs baj a dologgal.
hány éves vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!