Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, szerintetek férfiként,...

Lányok, szerintetek férfiként, vagy nőként könnyebb ismerkedni? Miért?

Figyelt kérdés

2014. febr. 15. 08:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Oké, akkor pontosítok: olyanok válaszára lennék elsősorban kíváncsi, akik a női vagy a lány wc-t biológiai nemüknek megfelelően jogosultak használni, életkorra való tekintet nélkül. Ez így most világos, vagy próbáljam még körülírni, mit jelentenek a lány, nő, asszony, csaj, és hasonló kifejezések? :)
2014. febr. 15. 09:14
 12/18 anonim ***** válasza:
A kérdésedből nekem az jött át, hogy a fiatal nőket-lányokat kérdezed, azaz engem is, hogy szerintünk az idősebbeknek mennyire megy az ismerkedés.
2014. febr. 15. 09:25
 13/18 A kérdező kommentje:
12-es: nem kell próbálni a sorok közt olvasni, elég lenne szimplán az is, ha a sorokat elolvasva válaszolnál :)
2014. febr. 15. 09:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Én másra gondolok, ha azt mondom nő, vagy csaj.

Értelmi szintje válogatja.

2014. febr. 15. 09:56
 15/18 anonim ***** válasza:

A nőknek szexpartnert találni egyszerű, de komoly férfit, aki szereti őt, nehéz. A pasinak nehéz nőt találni, de ha talált egyet, könnyű elérni, hogy a csaj komolyan vegye és szeresse.

Persze vannak kivételek jócskán, de azt hiszem, ez a mérvadó, és szerintem ezzel a csajok többsége is egyetért.

32F

2014. febr. 15. 11:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, hgy férfiként megosztom a véleményemet. Ez olyan kérdés, melynek hatására egymásra kezdünk mutogatni. A nők a férfiakra és fordítva. Szerintem nőként könnyebb ismerkedni, ennek ellenére nem szívesen cserélnék velük. Fel kell nőni a feladathoz, és akkor a férfilét meghozza a maga szépségeit.
2014. febr. 16. 16:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Ismerkedni szerintem is könnyebb nőként... Nem ismerkedni már nehezebb :)

Az, hogy naponta többen odamennek érdeklődni, az csak egy bizonyos szintig jó arra, hogy az illető önbizalmát erősítse. A legtöbb nő azonban ezt sok mindenre nem tudja használni: ez személyiségfüggő is, de azt, aki nem imádja, hogy a figyelem középpontjában van, azt sokszor inkább zavarja.

2014. febr. 17. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

hááát... nem is tudom. talán fiúknak könnyebb.

én lány vagyok és szívesen megteszem az első lépést, de ez sok fiúnak nem jön be, és néha még a barátnőim is mondják, hogy ez gáz, ne csináljam.

az igaz, hogy én, mint lány, könnyebben kicsinosítom magam. elfedem a bőrhibákat, kisminkelem magam, ami pasiknál ugye lehetetlen...:D (jó esetben legalábbis) nagyok a melleim, kiteszem. stb.

viszont volt már olyan, hogy szívesebben lettem volna pasi, mint csaj. nagyon tetszett egy srác, meg is volt a száma, de ő nem keresett. ha én lettem volna a pasi, ő meg a csaj, akkor felhívtam volna, de így csak nyomulós k*rvának tűnnék sajnos... mert a társadalom így fogja fel.

de egy pasi akkor kezdeményez, amikor akar.

18/L

2014. jún. 20. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!