Lányok, szerintetek férfiként, vagy nőként könnyebb ismerkedni? Miért?
Én másra gondolok, ha azt mondom nő, vagy csaj.
Értelmi szintje válogatja.
A nőknek szexpartnert találni egyszerű, de komoly férfit, aki szereti őt, nehéz. A pasinak nehéz nőt találni, de ha talált egyet, könnyű elérni, hogy a csaj komolyan vegye és szeresse.
Persze vannak kivételek jócskán, de azt hiszem, ez a mérvadó, és szerintem ezzel a csajok többsége is egyetért.
32F
Ismerkedni szerintem is könnyebb nőként... Nem ismerkedni már nehezebb :)
Az, hogy naponta többen odamennek érdeklődni, az csak egy bizonyos szintig jó arra, hogy az illető önbizalmát erősítse. A legtöbb nő azonban ezt sok mindenre nem tudja használni: ez személyiségfüggő is, de azt, aki nem imádja, hogy a figyelem középpontjában van, azt sokszor inkább zavarja.
hááát... nem is tudom. talán fiúknak könnyebb.
én lány vagyok és szívesen megteszem az első lépést, de ez sok fiúnak nem jön be, és néha még a barátnőim is mondják, hogy ez gáz, ne csináljam.
az igaz, hogy én, mint lány, könnyebben kicsinosítom magam. elfedem a bőrhibákat, kisminkelem magam, ami pasiknál ugye lehetetlen...:D (jó esetben legalábbis) nagyok a melleim, kiteszem. stb.
viszont volt már olyan, hogy szívesebben lettem volna pasi, mint csaj. nagyon tetszett egy srác, meg is volt a száma, de ő nem keresett. ha én lettem volna a pasi, ő meg a csaj, akkor felhívtam volna, de így csak nyomulós k*rvának tűnnék sajnos... mert a társadalom így fogja fel.
de egy pasi akkor kezdeményez, amikor akar.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!