Hogyan kezdjek el ismerkedni vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány, minden nap látom iskolába menet a buszon, és nagyon tetszik. Hogyan menjek oda hozzá hogy egyrészt ne járassam le magamat másrészt pedig nem szeretnék bunkó lenni vele. Egyáltalán nem ismerem, szóval nem nagyon tudok odamenni hozzá hogy: "Szia miújság?, etc." Hogyan menjek oda hozzá ill. mit mondjak neki?? Én 15 éves vagyok, a lányt nem tudom de olyan 14-nek néz ki külsőre.2014. febr. 14. 21:01
1/3 anonim válasza:
Barátnpmhöz odament egy fiu a buszon hogy látta hogy egy iskolába járnak, és hogy beszélgessenek a buszon, ö is menjen oda hozzá nyugodtan stb. A csávonak vam barátnöje, tényleg csak beszélgetni akar, de a lányegen nem változtat
2/3 A kérdező kommentje:
a teli buszon kicsit furán néz ki hogy átverekedem magamat a tömegen hogy beszélgessek valakivel. kevésbé feltűnőt akarok. amikor oda is megyek hozzá lesokkolok... volt már barátnőm, de vele volt iskolámban ismerkedtem meg, egy osztályba jártunk. ott volt lehetőségem megismerkedni vele. viszont 10 percig amíg a buszon vagyok nem tudom hogy próbáljak meg beszélni vele. egyébként őt nézem szinte egész úton, és valahogy úgy érzem hogy ő is bámul.ez jelent vmit vagy szimplán retardáltnak néz? :))
2014. febr. 14. 21:18
3/3 anonim válasza:
ha bámulod akkor ezt ő is észreveszi és persze h bámul.
oda kell mennned. nem kell nagy dolgokat mondani. ha tetszel neki, szinte mindegy is, csak légy kedves, ennyi. ha nem tetszel, akkor meg legalább megtudtad és nem rágódsz rajta tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!