Csak én látom úgy, hogy a rendes, normális lányok már régóta komoly kapcsolatban vannak?
Figyelt kérdés
Én szingli vagyok, keresem a párom, de csak trógereket látok, meg olyat aki felszínes, akaratgyenge, gyerekes. Van olyan is aki átverésre utazik, de ehhez szerencsére tapasztalt vagyok.
Nem nagyon találok kivételt. Hamarabb kellett volna lecsapnom egy helyes, rendes lányra?
2014. febr. 14. 17:51
12/14 A kérdező kommentje:
Nincs mit. Bár nem tudom mire vonatkozott.
2014. febr. 14. 21:08
13/14 anonim válasza:
Azt, hogy vaksi vagy, és már elkönyvelted a végeredményt arra vonatkozóan, hogy minden normális nő kapcsolatban van, ezek után szabadon védekezhetsz, hogy neked ezért nem jön össze... Nehéz férfiaknak és nőknek is, nincs arról szó, hogy a "normális" férfiak/"normális" nők mind kapcsolatban lennének. Csőlátás 2014... Az meg másik dolog, hogy nem mutogatják magukat feltűnően, gondolom én.
14/14 A kérdező kommentje:
Én ezt így látom. Miért szerinted van olyan, aki ad magára, rendes és nem A Tökéletes Férfit keresi?
2014. febr. 15. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!