A pasik miért tartanak az ikerlányoktól?
Figyelt kérdés
A tesómmal nem értjük, hogy miért félnek, vagy tartanak tőlünk a pasik, ennyire azért nem lehetünk félelmetesek, igaz sokszor egyformán öltözünk, meg majdnem mindenhova együtt megyünk, de azért nem kéne tőlünk tartani.2014. febr. 14. 17:06
21/33 A kérdező kommentje:
nincs!
2014. febr. 19. 19:12
22/33 anonim válasza:
Őszintén szólva nekem is a hármas az első ami eszembejut, de kétlem, hogy lenne pofám rákérdezni:)
23/33 A kérdező kommentje:
de jó, akkor 10-ből 1 nem kérdezne rá XD
2014. febr. 20. 21:14
24/33 Emberek válasza:
Es itt a masodik is :) Egyebkent en nem felek, csak ha nem tudtok egy kicsit elszakadni egymastol az visszataszito tud lenni. Egyebkent tudom bunkosag lanyok korat megkerdezni, de engem erdekelne mennyi idosek vagytok?
25/33 A kérdező kommentje:
19 évesek vagyunk :)
2014. febr. 21. 12:49
27/33 anonim válasza:
Szerintem tök vicces lenne, még engem is szivathatnátok. De mivel én is szeretek szivatni másokat... megszívnátok. :D
28/33 A kérdező kommentje:
16:26-os válaszoló ne legyél te abba olyan biztos ;)
2014. márc. 5. 21:00
29/33 anonim válasza:
Velem már 3x is előfordult, hogy tetszett ikerlányból az egyik "fél" :D az első esetben akárhányszor elhívtam, mindig jött a tesója, aki ugyan szintén nagyon jó fej volt, de egyszerűen lehetetlen volt így továbblépni. A másik kettőnél pedig más okból valahogy nem jött össze, de nem azért mert hármast akartam volna. :D Olyan problémát meg el sem tudok képzelni, h ne tudjam megkülönböztetni Őket, ha már kicsit is ismerem a személyiségüket..
30/33 anonim válasza:
#29 vok
Még azt elfelejtettem, hogy furamód mindhárom ikerpár a jó tanuló, rendesebb lányok kategóriájába tartozott. Tehát számomra még vonzóbbak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!