Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, nálatok mi lenne az oka...

Fiúk, nálatok mi lenne az oka ennek?

Figyelt kérdés

Hogy eddig folyton szemeztetek egy lánnyal, akárhányszor láttátok egymást, és az utolsó alkalomhoz 2 hétre rá pedig már kerülitek vele a szemkontaktust?

Azért csinálja, mert mégsem tetszem neki? Vagy lett közbe barátnője? Vagy csak húzta eddig az agyam?

2014. febr. 13. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Az titok, hogy ezt miért csináljuk. :) De, ha jobban belegondolsz te is rájöhetsz.
2014. febr. 13. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
A szemezés nem jelent semmit.. Én is gyakran szemezek szép csajokkal.. mégis van barátnőm
2014. febr. 13. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
hát erre nem tudok mit mondani :s 16/F
2014. febr. 13. 21:09
 4/7 anonim válasza:

az a gond, hogy két oka lehet (pont a két ellentét :DD)

azért kerüli, mert bejössz neki

azért kerüli, mert nem jössz be neki, és nem akarja, hogy azt hidd, hogy bejössz neki

sajna szemezésből nehéz bármit is megállapítani

2014. febr. 13. 21:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a fura, h eddig tényleg tetszettem neki, ez fix. De gondolom azóta lett barátnője és így akarta a tudtomra adni, h veszett fejsze nyele.:( Erre van a legnagyobb esély.
2014. febr. 13. 21:15
 6/7 anonim válasza:
hallod pont ugyan ez van velem is!Én is szemezek azzal aki nekem jön be . Csak ő azt modnja h nem szeret..ahoz képest elég feltünően bámul folyton.. sztem tetszel neki csak nem tudja h te mit érzel :)
2014. febr. 13. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:

én is szemezek/szemezgetek egy lánnyal. mivel már jó ideje csak szemezgettünk, de lépni nem mertem, ezért most kicsit szégyenlem, hogy ilyen beszari vagyok, és nem merek már szinte ránézni sem. pedig ha véletlen mégis arra jár a tekintetem azt látom, hogy ő is engem néz. de hát ez van:D

szóval saját példám szolgáljon válaszodul

2014. febr. 13. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!