Kedves miskolci nők, hogy lehet az hogy itt mind boldog kapcsolatban éltek?
Szerintem nem csak a normális nőn múlik, hogy boldog-e a kapcsolat vagy sem. Ahhoz azért nem árt egy normális férfi is.... Sőt még az is, hogy megtalálják egymást, mert én normálisnak tartom magam, sőt a páromat is, mégis a boldogság résszel valami hibádzik...
Ettől függetlenül, az "ami elromlik megjavítjuk, és nem kidobjuk" elvet követve, kitartunk, és boldogságra törekszünk...
Ha parkapcsolatot keresel akkor lehet, hogy egyedulallo nok kozott celszerubb lenne keresgelni (altalaban a hazasokon jegygyuru van)
:)
Akik egyedulalloak, biztosan nem elnek nemhogy boldog, de semmilyen parkapcsolatban.
Lehet, h valaki azert boldogtalan, mert nincs semmilyen kapcsolata, de az lenne, ha volna.
4-es..nem ertek egyet a velemenyeddel.
En pl. sosem szerettem a tul jokepu hapsikat.
Azon kivul lehet egy pali jokepu, ha nem mosdik, tiszta szor tole az egesz lakas, nem hajtja le a wc-t, szetdobalja a dolgait..stb., ha neked azok olyan dolgok, amiket nem tudsz toleralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!