Miskolci sulikkal kapcsolatban segít vki?
Figyelt kérdés
Főleg az Avasi, a Zrínyi és a Herman érdekelne.
Most lesz a központi felvélteli, ezekebe a sulikba mennyi a minimális pontszám amit vinnem kéne? Úgy tudom, elég erősek. :)
2010. jan. 19. 19:58
1/6 anonim válasza:
pontszámot nem tudok mondani, de ezek közül szerintem a herman a legerősebb. bár lehet hogy tévedek. mindenképp gimi érdekel? mert a szakközepek közül is van erős: pl: berzeviczy (kül- bel ker-vendéglátás ), fáy (közgáz)
2/6 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, az Avasiba nem mész, nagyon pocsék suli (tapasztalat).
3/6 A kérdező kommentje:
1.: Igen gimibe szeretnék, de azért köszönöm! :) A Herman miben jó?
2.: Nekem az egyik barátnőm Avasis, ő nagyon meg van elégedve vele. Neked mi nem tetszik benne?
2010. jan. 19. 20:08
4/6 anonim válasza:
nekem az egyik volt tanáromnak a gyerekei jártak oda és tőle hallottam, hogy nagyon jó, oktatás folyik. ő abszolút dicsírte
5/6 anonim válasza:
Én a Hermanba felvételiztem most...de az Avasiba járok 6osztályosba. Nagyon jó suli mind2..és ne mondd h szar az Avasi:Á
6/6 anonim válasza:
A Herman semmibe nem jó. 7 éve idejárok és max 9 ikig volt hazsnos, azóta semmit nem tanultam kb amit magamtól ne tanulhatnék meg. A nyelvoktatás rémes... némelyik nyelvtanár rettenetes, talán 2 ha van tárgyanként ami tényleg jó, és igy van ez más tárgyakkal is. Én meg bántam h idejöttem és nem mentem á a födlesbe időben.... meg lassan azt is megbánom h miskolcra születtem, pestnek sokkal jobb adottságai vannak sok szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!