Mért van, hogy a normális értékrenddel bíró, kedves és barátságos lányok mind kövérek?
Figyelt kérdés
Én meg nem akarok kövér barátnőt és ezért nagyon nehéz a dolgom...2014. febr. 13. 18:59
12/13 anonim válasza:
nem olvastam el az előttem írókat, szóval , ha már írták, bocsi!
én pl nem vagyok kövér. a másik meg, hogy soha nem lesz normális kapcsolatod, ha azzal kezded, hogy nem akarsz kövér barátnőd.. mert..szerintem a csajok sem akarnak téged..ha normális barátnőt akarsz, akkor ne foglalkozz a egy kis súlyfelesleggel..azt le lehet tornázni, de ha hülye pi*a, akkor örökké olyan marad..
13/13 anonim válasza:
Nem mind kövér, ez hülyeség :)
Hogy lehet ennyire általánosítani? Egyébként a kövérség is mindenkinek mást jelent... a túlsúlynak szerencsére sok szintje van.
Amúgy meg lehet, hogy igen meg fogsz lepődni egyszer, hogy mennyire nem számít ez az egész kiló-dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!