Szegeden hol lehet talákozni normális 17- éves lányokkal?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 11:05
3/10 anonim válasza:
Állj a diliház elé és kérdezd meg minden kijövő lánytól hogy:meggyógyultál?
Amelyik igent mond azt próbáld meg felszedni.
4/10 anonim válasza:
Menj be Kossuth Zsuzsába. Nem garantálom,hogy normálisak, de van belőlük bőven :D
5/10 anonim válasza:
Szegedi vagyok, tényleg csak a mesékben élnek...
6/10 anonim válasza:
Bmeg ti nem jártok el sehová?
20 éves egyetemista vagyok Szegeden. Már itt vagyok 1,5 éve, de esküszöm több gimis csajjal volt dolgom, mint egyetemistával. Péntek-szombat esténként tele van velük a város, plusz hétköznap délután ők is pont ugyanúgy jönnek haza az iskolából mint én.
Megszólítani meg bárhol meg lehet őket nappal is: utca, tömegközlekedési eszköz, boltok, stb.
7/10 anonim válasza:
Ja, csak éppen azt felejted el, hogy úgy elhajtanak hogy öröm nézni...
8/10 A kérdező kommentje:
A kérdés még mindíg adott
17-22 év közötti lányokkal hol lehet ismerkedni Szegeden?
2014. febr. 17. 17:27
9/10 anonim válasza:
Péntek-szombat este belvárosi szórakozóhelyeken.
Minden nap az utcán, a könyvesboltban, az egyetem környékén (a TIK-ben), a villamoson.
10/10 anonim válasza:
Én amúgy is aszociális vagyok, legalább több jut más pasiknak! :) Hajrá! 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!