Manapság minden fiú ilyen, , SWAG''? Nem akarok senkit megbántani de manapság ciki ha normális vagy? (14/L)
egy 14 éves még gyerek
se fiú, se lány nem érett
de tudom, hogy ennyi idősen a külsőségek fontosak, meg a többiek véleménye, nekem is az volt
voltak is menő cuccaim, igaz senki nem nézett langyinak holott biszex vagyok
és a partnereimben sosem az volt a fontos hogy néz ki, mekkora divatmajom, hanem hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon, van-e közös témánk. jól érezzük e magunkat egymás társaságában
persze ne legyen bűn ronda meg igénytelen
szerintem meg a 14 éves fiúk egymásnak öltöznek így mert egymás között versengenek
a hű ezzel csajozok dumát is egymásnak mondják utána meg nem merik megszólitani a lányt
de figyeld meg: csoportban sokkal bátrabbak, minap a villamoson az egyik fiú a sáljával csapkodta a lányokat, ha nincsenek ott a haverok, tuti nem csinál ilyet, szal bizonyítani kell a többiek elott, 14 évesen nagyon fontos a kortárs csoport elismerése, véleménye
nalatok lányoknál nem?
én azt mondom hogy mindenki úgy viselkedik ,öltözködik ,olyan zenét hallgat amilyen a maga stílusa
és vannak a swag-ek azok külön kategóriába tartoznak szerintem azok nem csak b*zisak hanem b*zik is
és én nem vagyok SWAG
én inkább parkouros vagyok
szerintem a full melegítõs szerkó természetesebb
megnéztem mi ez swag
fullcap, trottyos gatya
mintha JB-t majmolnák
de hát nem ertem, Bieber egy nyál, mindenki utálja, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!