Van itt olyan pasi, aki nem unalmas balfék? És esetleg komoly kapcsolatot szeretne?
Figyelt kérdés
Netalán még tetszene is? Olyan 22-25 év körülire gondoltam. Aki képes szeretni és van egyénisége. Ha van, akkor küldjön már képet magáról, vagy írjon. Köszi :)2014. febr. 12. 14:35
21/28 anonim válasza:
Akkor mi értelme volt feltenni a kérdést?
22/28 anonim válasza:
Én szeretnék majd egy macit a szülinapomra
23/28 anonim válasza:
Komoly kapcsolatot szeretnék.
De nem olyan lánnyal, aki egy kép alapján dönti el, hogy kivel is ismerkedik.
24/28 anonim válasza:
Eh, nem írok, mert tuti fülig belém szeretnél, aztán úgy gondolnád, hogy ezt nem akarod elrontani és elkapkodni, hónapokig húznánk egymás agyát egyre csak közeledve, aztán jönne valaki akinek szebb a képe mint nekem és huss. Ráadásul még szex se sülne ki belőle ezidő alatt.
25/28 anonim válasza:
P.S.: tarts meg a rohadt vasalódat!
26/28 anonim válasza:
Lehetséges... De a képpel nem kell azért annyira sietni!
27/28 anonim válasza:
de tényleg, neked kéne kezdeni, ha így írod ki, mutass képet, vagy legalább írj magadról 3 sort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!