Van itt olyan pasi, aki nem unalmas balfék? És esetleg komoly kapcsolatot szeretne?
Figyelt kérdés
Netalán még tetszene is? Olyan 22-25 év körülire gondoltam. Aki képes szeretni és van egyénisége. Ha van, akkor küldjön már képet magáról, vagy írjon. Köszi :)2014. febr. 12. 14:35
12/28 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy az is felszínes, aki látni szeretné azt, akivel ismerkedik. De igazad van, lehet ezzel várni az esküvőig.
2014. febr. 12. 14:38
13/28 anonim válasza:
A korom miatt kiestek.Mellettem még egy lány sem unatkozott.Ha nem történik semmi,teszek róla
(már a mittingekre sem mernek meghívni)
14/28 anonim válasza:
Látni élőben kell egymást. Minden más csak időhúzás.
16/28 anonim válasza:
Persze, hogy látni akarjuk, akivel ismerkedünk, de te mit nyújtasz cserébe?
17/28 A kérdező kommentje:
Nem, a kérdező nő. Már 22 éve és nem akarok nemet változtatni.
2014. febr. 12. 14:44
18/28 anonim válasza:
Én csak úgy egyből nem küldenék képet ismeretlennek, előbb beszélgetés.
19/28 anonim válasza:
ah ugyanmár én is letom irni hogy 20 éves nő vagyok, pasik irjatok :D
20/28 A kérdező kommentje:
Fú, bakker mennyi válasz. Tudtam, hogyha így kérdezem ez lesz a reakció. Köszcsi.
2014. febr. 12. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!