Mi lehet a szándéka ennek a nőnek?
Szóval a szomszéd cégnél dolgozó nőnek a jelzéseit nem tudom értelmezni. Ebben kérném a segítségeteket. Valószínűleg semmi nincs, de mint mondtam nem tudok kiigazodni rajta.
Szóval had kezdjem azzal, hogy semmi komoly nem történt. A csaj párkapcsolatban él, gondolom már hosszabb ideje, mert pl közös a kocsijuk, néha a pasija hozza, néha ő jön a kocsival, meg smárolnak néha amikor elköszönnek.
Nekem úgy tűnt/tűnik megvannak, de folyamat amikor elhaladok az irodájuk elött, látom a szemem sarkából, hogy nézi ahogy elmegyek minden egyes alkalommal, meg amikor napi egyszer kétszer elhaladunk egymás mellett, mindíg rámnéz és mosolyogva köszön, de ha egyszer akkor egyszer, ha négyszer akkor négyszer. Néha amikor összetalálkozunk akkor beszélgetünk egy kicsit.
Ennyi, mivel kapcsolatban van én igyekszem megtartani a tisztes 3 lépés távolságot, de már megőrjít ezzel az egésszel (ami már fél éve megy), mert nem értem mi a francot akar.
Szóval csak odaképzelem ezt az egészet és csak standard kedves, vagy most tényleg akarhat valamit? Mert őszintén szólva én már nem értek semmit se. Megjegyzem a női jelek értelmezésében soha nem voltam pro.
Ha valmi további infó kell, akkor leírom, bár szerintem nagyjából leírtam mindent
Végülis mondhatjuk, hogy tetszik de én amúgy nem akarok tőle semmit mert kapcsolatban van. Akkor gondolom most meg az ego boost csak mi?
Egyébként a főnökével meg a sofőrjükkel jóban vagyok, szal lehet tényleg standard forma. De azért azt megjegyzem alapből eléggé fapofával nyomja a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!