[meleg kérdés] Lehet esélyem 5-8év korkülönbséggel?
Figyelt kérdés
A fiú aki tetszik biztos, hogy 20+os de max. 26 szerintem.(én 17) Vissza is jelölt FBn, de ott nincs kint a születési év, és nem is írt nekem:( . de szerintem meleg Ő is!!2014. febr. 12. 01:07
11/12 anonim válasza:
nem a korkülönbség a baj, hanem hogy te még diák vagy, ő pedig már dolgozik, vagyis van egzisztenciája. én nem tudom elképzelni, hogy én egy diákkal jönnék össze, akinek más az életritmusa, kötelességai vannak, tanul, stb.. teljesen más világ.
12/12 anonim válasza:
Ne zavarjon a korkülönbség. Én 21 vagyok, a barátom 17 és nagyon jól megvagyunk. Fel se tűnik, bár ez nem nagy különbség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!