Most komolyan a Facebook vált az ismerkedés központjává a fiatalok számára?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 16:55
11/11 anonim válasza:
Bocsmá, hogy nem engednek a szüleim éjjel-nappal a "játszótéren" lógni, így arra kényszerülök, hogy ráírjak valakire fb-n kiegészítésként, vagy ha nem bírom ki a másnapot azzal, hogy elmesélhessek valamit a legjobb barátnőmnek, de nincs pénz a telómon, arra vetemedem, hogy használjak azt a szutyok közösségi oldalt. Olybá tűnik, hogy ha használom az orcakönyvet, már nincs is igazi életem, de ha ti egyéb elfoglaltságok helyett gyakorikérdéseken oltjátok a fiatalok fészbukozási szokásait, az teljesen normális. Remélem, nem voltam bunkó. :) amúgy engem is irritál, ha valaki fb-n írogat, élőben meg köszönni sem bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!