Ha azt akarja egy pasi, hogy változz meg, mert őt zavarja, hogy ilyen vagy akkor nem is szeret valójában?
Szeret, és jót akar Neked!
Egy világra nyitott, alapban jókedvű srácnak fáj az, ha barátnőjét zárkózottnak, visszafogottnak látja, azt hiszi hogy azért nem nyílik ki, mert nem ad neki elég szeretetet, gondoskodást.
Tényleg sok csajnál egy srác/férfi gondoskodása látványos boldogság kisugárzásban mutatkozik meg, ha ezt korábban tapasztalta, most nem, akkor filózhat azon, hogy benne van a hiba. Illetve a nyitottabb mentalitású család és barátok előtt is fúra egy ilyen lány.
Te introvertált vagy, ő extrovertált. Bevallom, hogy nekem te lennél a tökéletes barátnő, mert teljes mértékben ilyen vagyok. Bár néha szeretek szűk baráti körrel is együtt lógni, de jobban szeretem az egyedüllétet.
Viszont nekem is volt extrovertált, partymániás barátnőm és nem tartott túl sokáig, ráadásul az idegeimre ment. Ha elrángatott magával valahova, nem éreztem jól magam és mindig hamarabb leléptem. Ennek a vége az lett, hogy szakítás helyett inkább megcsalt és eljárt nélkülem ide-oda. Együtt a végére már szinte semmit sem csináltunk...
Úgyhogy tapasztalatból mondom, hogy egyrészt te nem fogsz tudni megváltozni és nem is szabad, mert te ilyen vagy. Ilyen az alaptermészeted (max ha valaki udvarol neked, azt közelebb is engedhetnéd magadhoz). Másrészt pedig hagyd a srácot, mert ha ő extrovertáltabb, nem lesz jó vége, csak egymás agyára fogtok menni, ahogy az én esetemben is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!