Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha azt akarja egy pasi, hogy...

Ha azt akarja egy pasi, hogy változz meg, mert őt zavarja, hogy ilyen vagy akkor nem is szeret valójában?

Figyelt kérdés
Mindig is zárkózott voltam, amit nagyon nehéz leküzdenem, hiszen ez vagyok én. Szeretnék nyitottabb lenni, de nem megy. Még soha nem is volt emiatt kapcsolatom, pedig már nem vagyok tizenéves. Egy éve vett észre ez a srác és mindig is zavarta, hogy zárkózott, szorongó vagyok sok ember között, meg vele is. Volt egy időszak amikor nem akartam elérhetetlen voltam számára, akkor nagyon küzdött, ragaszkodott hozzám, olyanokat mondott, hogy elfogad. Igazi érzéseket osztott meg velem. Egyszóval tényleg akart. Most viszont már egyre jobban zavarja, hogy hozzám nagy türelem kell, meg, hogy mások vagyunk. Ő szereti a nagy családi összejöveteleket, nálunk ilyen nincs, ő szeret sok ember közé menni, én a csendes helyeket szeretem. Összesen hatszor találkoztunk egy év beszélgetés alatt, abból kettő volt kettesben. Randin is olyan helyen sétáltunk, ahol sok ember volt, pedig jobban örültem volna, ha egy vízpart, vagy parkba visz. Nem azt mondom, hogy nem merek végigsétálni emberek között, csak jobban szeretem az ilyen helyeket. Pl. erdő, egy szép túrahely. És mikor ezt megmondtam neki randi után azóta kételkedik bennem, az egész kapcsolat dologba. Nekem nagyon szarul esik, ha a szememre vetik zárkózott vagy változz meg. Ez a legnagyobb problémám, amin nagyon nehéz változtatnom. Úgy érzem bennem van a hiba, mert ez gátol meg, hogy beilleszkedjek emberek közé. Igaza van, hogy így nem működik egy kapcsolat, de arra jöttem rá, hogy akkor mással sem fog. Ha rámnéz egy kívülálló srác az utcán, azt gondolja na ennek a szép, csinos lánynak biztos van barátja, meg nyitott, aztán ha megismer rájön, hogy jobb, ha továbbáll. A belsőmet senki nem tudja megérteni, és nem tudnak az emberek elfogadni. Önbizalmam sincs, önmagam gátja vagyok, mert nem merem legyőzni a zárkózottságom. Pedig csak egy kicsit kellene megnyílnom a srác, más emberek felé, és végre elengednem magam, mondani ami jön, és nem foglalkozni azzal ha esetleg vmi rosszat mondok.
2014. febr. 11. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szeretni szeret, csak némi feszültséget okoz benne, hogy Te ilyen vagy, meg látja, hogy ez Neked sem tesz jót. Egyébként rendkívül nehéz megváltozni, pláne ha lelki jellegű dolgokon kellene változtatni, évekig (sőt évtizedekig is) eltarthat.
2014. febr. 11. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem nemkell ezt ennyire túlparázni. majd ha megtalálod a neked való srácnak, minden gond nélkül meg fogsz neki nyílni.
2014. febr. 11. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szeret, és jót akar Neked!

Egy világra nyitott, alapban jókedvű srácnak fáj az, ha barátnőjét zárkózottnak, visszafogottnak látja, azt hiszi hogy azért nem nyílik ki, mert nem ad neki elég szeretetet, gondoskodást.

Tényleg sok csajnál egy srác/férfi gondoskodása látványos boldogság kisugárzásban mutatkozik meg, ha ezt korábban tapasztalta, most nem, akkor filózhat azon, hogy benne van a hiba. Illetve a nyitottabb mentalitású család és barátok előtt is fúra egy ilyen lány.

2014. febr. 11. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Te introvertált vagy, ő extrovertált. Bevallom, hogy nekem te lennél a tökéletes barátnő, mert teljes mértékben ilyen vagyok. Bár néha szeretek szűk baráti körrel is együtt lógni, de jobban szeretem az egyedüllétet.

Viszont nekem is volt extrovertált, partymániás barátnőm és nem tartott túl sokáig, ráadásul az idegeimre ment. Ha elrángatott magával valahova, nem éreztem jól magam és mindig hamarabb leléptem. Ennek a vége az lett, hogy szakítás helyett inkább megcsalt és eljárt nélkülem ide-oda. Együtt a végére már szinte semmit sem csináltunk...

Úgyhogy tapasztalatból mondom, hogy egyrészt te nem fogsz tudni megváltozni és nem is szabad, mert te ilyen vagy. Ilyen az alaptermészeted (max ha valaki udvarol neked, azt közelebb is engedhetnéd magadhoz). Másrészt pedig hagyd a srácot, mert ha ő extrovertáltabb, nem lesz jó vége, csak egymás agyára fogtok menni, ahogy az én esetemben is volt.

2014. febr. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!