Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tenyleg ennyire eltorzultak a...

Tenyleg ennyire eltorzultak a magyar ferfiak?

Figyelt kérdés

Bar a gyk nem hiszem, hogy reprezentativ minta lenne, de elborzaszto a kerdesek szinvonala. Ez csak a mai felhozatal, es meg a normalisabb kerdesek, de tenyleg ennyire siralmas a helyzet?

-Ha a spermám elkeverem szoba hőmérsékleti vízzel, és ha azt beleültetném például egy nőbe, teherbe esne? Meddig hatásos a sperma?

-Valaki maszti?

-Elég, ha Facebookra kirakom az izmos testemről a képeket és maguktól jönnek a lányok?

-Hol talalhatok szexpartnert 23f? (istenem, ezt kerdezni kell?)

-Az tényleg igaz hogy a huszonéves nők (akik mondjuk már az életük párját keresik) már inkább a gazdagabbakat nézik csak meg mert rájuk lehet majd alapozni meg stb? egy csóró jelenleg nem érdemli meg hogy legyen szerető felesége esetleg gyerekei?

-Tényleg ennyire hülyék az ilyen lányok? -. -'

-Hol találhatnék duci, telt lányt aki nem veti meg az alkalmi kapcsolatot, és nem akar rögtön érzelmekkel kezdeni?

-A nők nem foglalkoznak munkanélküli férfiakkal?

-Szeretnék közelebb kerülni egy lányhoz, de nincs közös témánk. Mit kéne tennem?

2014. febr. 11. 12:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nos: egy részük nyilván troll kérdés.

Másrészről meg igen, engem is érdekelne egy szexpartner-aranybánya. Ha lenne. Csakhogy nincsen!

2014. febr. 11. 12:29
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
A női kérdések sem különbek: "Lehetek terhes,ha a barátomnak kivertem? Jó ez az alak? Miért ilyen disznó minden férfi? Szerelmes vagyok a 60 éves szomszédba? Ha 13 évesen szűz vagyok az tényleg gáz? stb
2014. febr. 11. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 kifelejtetted a: "barátommal nem védekeztünk és úgy csináltuk, de 5 mp-en belül kihúzta, lehetek terhes?
2014. febr. 11. 13:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Na,akkor néhány gyöngyszem,csak a legfrissebbek közül:

-Csávók. A nőitek mindig elmennek szex közben?

-Mit tegyek, ha beleszerettem egy olyan férfiba, aki nagyon valószínű, hogy engem csak szexuálisan akar?

-FIÚK! Arc vagy alak (mell, segg, lábak)?

-Megujjaztam magam. Ki hogy szokta?

-Fiúk, szerintetek az szánalmas vagy inkább menő hogyha egy csaj még nincs 14 éves és bizonyos napokon megiszok egy üveg pezsgőt és egy kis votkát?

-Fáj a p. uncim. Miért?!

2014. febr. 11. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Tényleg. Itt már csak a négher kanyok segíthetnek.
2014. febr. 11. 13:40
 16/17 DreamWeaver ***** válasza:
Tudod, a GYK szabályzata szerint minden új kiírt kérdés után a kiíró kap némi bónuszpontszámot, ami aztán a GYK-s rangsorolását alakíthatja. Amikor a "normális" kérdések már mind legalább 20szor megvoltak egy nap, akkor jönnek az olyanok, amiket Te is bekopiztál. Úgyhogy mindent bele, hadd szóljon! Szerintem nem kell messzemenő következtetéseket ebből levonni. :)
2014. febr. 12. 03:18
 17/17 anonim válasza:
Jaj, dehogyis, van néhány bunkó, mint mindenhol, de néhány buta kérdés, vagy válasz szerint nem kell általánosítani.
2014. febr. 28. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!