Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért haragudnak meg az...

Miért haragudnak meg az emberek, ha szembesülni kell vele, hogy ők nem annyira okosak, mint más?

Figyelt kérdés

Régen elég okoskodó stréber voltam, nulla szociális készségekkel, és jól se néztem ki. Tehát kitalálod, hogy mennyire voltam kiközösitve.

Nagyon alapos voltam a dolgaimban, és láttam az embereken, hogy hamar elveszitik a fonalat, és nem is törödnek annyi részlettel, mint amivel én. És rosszalva néztek rám, ha ezzel szembesitettem öket.

Egyetemet elvégezve viszont jól pofáraestem, mert nehezen lett munkám a nulla életképességem miatt. Vagy 1 évig tengtem-lengtem a világba, elkezdtem járni csajozni (bár korábban is volt csajom).

És most veszem észre magamon, hogy erösen lecsökkent az intelligenciám a nagy csajozás közbe (lehet elittam). Gondolom kellett a hely a szociális képességeknek ami felülirta a kockaságot. És bár már nekem is meg kell eröltetni az agyamat bizonyos dolgokban, amik korábban kisujjból mentek, de legalább az embereket sokkal jobban értem, és jobban is érzem magam.

És most szembesülök vele, hogy a többi embernek is épp ilyen xar, hogy sok dolog már egyszerüen tul megeröltető az ő agyának.

Pl most vettem egy uj telefont és bár korábban is volt okostelefonom, ezen a mostanin már erösen kellett koncentrálnom, hogy kézben tudjam tartani a beállitásokat.

El birom képzelni, hogyha valaki vesz egy telót, akkor mennyire kvára nem érdekli, hogy hogy vannak a beállitások, csak nyomkodja nagy bőszen, aztán örül neki.

A héten néztem bele a szakdogámba és azt gondoltam, hogy bassszus régen milyen okos voltam. És most ez vált elsődleges céllá, hogy megint okos legyek (persze ehhez testi fittség is kéne, az meg nekem sose votl erösségem). A munkahelyemen (egy nagy állami cég) azt látom, hogy itt magyarországon kevés az okos ember, és meg is látszik az ország sorsán. Mert mindenki lexar mindent és takaréklángon pörögnek az emberek, örülnek, hogy éppen túlélik a munkanapot.

2014. febr. 11. 11:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
egyébként egyszer megtudták a béremet a munkások akikkel dolgoztam, aztán elég szúrosan is néztek, pedig ők is megkeresik azt a pénzt mindenféle pótlékokkal.
2014. febr. 11. 11:38
 12/19 A kérdező kommentje:
te nem értetted meg az eredeti kérdést se, ugyhogy jobb is, hogy elmész.
2014. febr. 11. 11:39
 13/19 A kérdező kommentje:
ki beszélt szakmunkásokról az eredeti kérdésbe?
2014. febr. 11. 11:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűen sértegetésnek veszik. (jogosan)Neked sem esne jól, ha olyat mondanak rád.
2014. febr. 11. 11:58
 15/19 A kérdező kommentje:
hát rám csak ilyeneket mondtak, hogy biztos meleg vagyok amiért nem csajozok, meg hogy okos vagyok de nem értelmes. Ők se gondolták végig az én helyzetem, akkor én nekem miért kéne az övéket?
2014. febr. 11. 12:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Gondolom nem hiányzik senkinek sem az életéből, hogy ezt érezteted vele. Dicséretnek semmiképp sem nevezném. Tehát abszolút nem pozitív töltésű "gesztus".
2014. febr. 11. 12:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Látod, látod....hiába vagy okos, ha az érzelmi intelligenciád a béka segge alatt van :)

Na ez az, amit sehol sem tanítanak. :)

2014. febr. 11. 15:48
 18/19 anonim ***** válasza:

"És most veszem észre magamon, hogy erösen lecsökkent az intelligenciám a nagy csajozás közbe (lehet elittam). Gondolom kellett a hely a szociális képességeknek ami felülirta a kockaságot"

Persze, mert elérted az agyad tárolókapacitását annyit tanultál és ugyebár "kellett a hely a szociális képességeknek" tehát valaminek oda kellett vesznie.....

Na ezekből nekem az jött le h 1 hatalmas id.ióta vagy 1 még hatalmasabb egoval megáldva.

Na, milyen érzés ezzel szembesülni?

2014. febr. 11. 16:09
 19/19 A kérdező kommentje:
különösebben nem bir meghatni a véleményed.
2014. febr. 11. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!