Most melyik az igazság csajozással kapcsolatban?
1.Anyukám azt mondja,hogy vigyek egy szál virágot a lánynak,sétáljak,beszélgessek vele.
2.A csajozós unokatestvérem ilyen taktikákról beszélt meg,hogy túl kell járni a nők eszén pszichológiai trükkökkel,valami pua vagy mi.Mondjuk tényleg nagyon szép nőkkel szokott lenni.
3.Én meg azt szoktam,hogy a suliból áthívok magamhoz egy lányt tanulás ürügyén,aztán amikor fent vagyunk megcsókolom,előveszem a farkam és kérés nélkül megfogják,bekapják.
Most akkor mi az igazság?Melyet szeretik jobban a lányok?17/F
Az elso a lanyoknal mukszik
A masodik a noknel
A harmadik meg a ringyoknal
Az első bejön,ha normális lányt találsz.
A 2. se használhatatlan... Attól függ,milyen a lány.
A három keveréke a legjobb.
A közfelfogás gondolom a 3.-at tartja a leginkább nem müködönek, és az elsőt a legjobbnak, pedig a VALÓSÁGBAN pont forditva van :D
Amugy ha nem nézel ki jól, akkor kb mindegy mivel probálkozol, mert nagyon döcögősen fog menni, meg legjobb esetbe is csak gáz csajokkal.
persze be lehet ugy csajozni, ahogy anyukád mondja, hogy kedveskedsz meg fizetsz mint a tiszt, de akkor a csaj kb csak illemböl fekszik le veled.
Mig ha lepered akkor az állatias szabályok érvényesülnek, amik azért lássuk közelebb áll a fajfenntartáshoz.
Kaptam itt pár privátot amiben esetleírást követeltek.
Először is összesen 3 lányról van szó nem tömegekről.
Felmentünk hozzám és a szobámban ahogy látom,hogy magyarázza nekem a tananyagot meg érzem az illatát,hirtelen olyan érzésem lesz,hogy meg kell csókolnom és meg is teszem.Simogatom a mellét a fenekét,aztán ráteszem a kezét a gatyámra,tovább csókolom,előveszem a farkam és megfogja,húzogatja,van hogy közben ujjazom.Az egyikük mondta csak nevetve,hogy tiszta hülye vagyok,mikor elővettem,én meg mondtam,hogy kapd be egy kicsit,mondta nem,én nah csak 1 másodpercre,abba belement aztán persze leszopott.
# 16:
Te egy igazi Don Juan vagy. Nincs ezen mit ragozni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!