Valaki baratkozni? Kuldjetek kepet, es irok privit.15/L
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 18:52
1/4 anonim válasza:
kép nélkül már nem is lehet, mi? szánalom a köbön
2/4 anonim válasza:
Most barátkozni akarsz, vagy csak alkalmi partnert keresni? Mert a barátkozáshoz nem értem hogy miért olyan fontos egyből a kép. Nem úgy, mint az egy éjszakás kalandhoz! De te még túl kicsi vagy, inkább ne lógj a suliból és tanulj normálisan! Majd egyszer le fog jönni a tojáshéj a s*ggedről!
3/4 anonim válasza:
De nekem nehogy írjál, én csak elmondtam a véleményemet. (Előző voltam.)
4/4 anonim válasza:
Küldjünk képet, mi? Hát, drágaságom, szerintem meg előbb Te pattintsál fel magadról valami fotót (ha már a kinézetre mész ugye), aztán majd eldöntjük, hogy akarunk-e privit írni, vagy nem, ha már így árulod a barátságod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!