Csak intim mérettel lehet-e hódítani?
Először is leszögezem a kérdés nem kamu és nem provokatív.
A helyzet az hogy nem tehetős családdal áldott meg az élet így a seggem alá nem tesznek semmit amit azért nem is bánok. Illetve nemvagyok magas, inkább alacsony 170cm, arcra nem csúnya. A kérdésem az lenne hogy "farokmérettel" lehet-e sikerem a nőknél. Mert legalább egyvalamivel megáldott az élet és az egy 19cm-es pénisz. Tudom nem óriási de ez is valami.
Őm ... Ne menj oda hozzá hogy :"Szia,19cm-es farkam van!"
Kicsit furcsa kezdés:D
De hát ha összejön egy nővel és lefeküdtök,igen lehet hogy nagyon imponál neki,vagy tökéletes neki stb..
Attól függ milyen értelemben érted. Ne ezzel ismerkedj. De lehet ha lefeküdsz vele attól jobban vonzódik hozzád (tehát jobban vágyik rád:D )
Nem lehet.
Odáig el is kell jutni hogy te a farkad elővedd... előbb fel kell szedni a csajt.
Ahhoz viszont kell a kölcsönös vonzalom.
Ha nem érdekled, lehet neked bármekkora...
szerintem is sok srác izgatónak találja, ha egy alacsonyabb srácnak nagyobb pénisze van, mert a testéhez képest sokkal nagyobbnak tűnik.
bár tényleg ismerkedésnél azért nem ez az első szempont... vagy letolt nacival mész oda a csajhoz vagy megmondod neki első talin, hogy "19 cm a péniszem, járunk?"
lehet belsőleg, lehet külsőleg is kellene változnod... esetleg ha küldesz képet vagy írsz magadról pár szót privátban, adhatok tippeket stílusra, belső tulajdonságokra, stb....
Az érdekes, mert a 170 cm tényleg nem sok. Ez alapján még én is magasabb vagyok nálad. A 19 cm-es férfiasság ugyanakkor mindenképpen elismerésre méltó, arra igazán büszke lehetsz. ;) Hány éves vagy amúgy, megkérdezhetem? ;)
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!