Szerintetek van értelme itt ismerkedni/barátkozni?
Figyelt kérdés
Sok embert megismertem már innen, és a többsége már nem kíváncsi rám. Kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba. Tudom, hogy az oldal nem erre való, de mégis az ember társasági lény, és a téli estéket legalább feldobja egy kis dumaparty.2014. febr. 10. 17:19
11/12 anonim válasza:
Aki itt ismerkedik, az a legalja, és nagy valószínűséggel ronda. Az, hogy mégis akadnak párok, akik itt jöttek össze, annak köszönhető, hogy valószínűleg mindkettő ronda, és máshol esélyük se lett volna. Szóval végül is van értelme, mert zsák a foltját ugye...
12/12 anonim válasza:
Van értelme, én itt ismertem meg a férjem két évvel ezelött :D
És nem, kedves 11es, nem azért, mert rondék vagyunk, egy számitástechnikai kérdésemre válaszolt, elkezdtünj beszélgetni, és ez lett belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!