Van igénye a 20-on éves lányoknak arra hogy a srác 25 évesen építsen egy szép házat? Vagy ilyen eszetekben sincsen?
1 éve egyedül élek. Akkor rávilágítanék a másik oldalra is, hogy kicsit a pasikat is szidhassuk. 1 év alatt 4 velem egykorú pasival ismerkedtem meg, mind otthon laktak (ami nem baj). A gond ott kezdődött, hogy 4-ből 3 nagyon rövid idő alatt (értsd 2-3 hét alatt) úgy kívánta megoldani a saját helyzetét, hogy majd szépen beköltözik hozzám. Ebből az egyiknek még munkája sem volt.
Egyébként én nem várom el, hogy a pasinak saját háza legyen, mert tényleg nagyon nehéz. Szerintem nagyon ritka, hogy 30 alatt valakinek saját háza/lakása legyen. Annak is örülnék, ha közösen vágnánk bele, de ne rajtam akarjanak felkapaszkodni. És ebben igazat adok minden itt felháborodottnak, nagyon rossz érzés, ha a másik semmit nem akar beleadni.
Abban viszont nem látok kivetnivalót, ha összeköltöznek és a lány/fiú szépen fizeti a rezsit, meg minden egyéb költséget.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!