Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek bejönnek a vörös hajú...

Nektek bejönnek a vörös hajú fiúk?

Figyelt kérdés
17/L

2014. febr. 8. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez olyan mintha megkérdeznéd, hogy lányok! nektek bejönnek a zöld szemű srácok?- mindenkinek más jön be! Bár a vörös árnyalatai között is van különbség. Van olyan fiú smerősöm akinek télen jól áll, nyáron viszont úgy kiszívja a nap, hogy az már előnytelen neki. Viszont ismertem olyan fiút, aki bár csak vörösesbarna volt, baromi jól állt neki, nagyon tetszett (barátnőimnek viszont nem). :)

Nyugi szerintem van még remény :D

2014. febr. 8. 23:30
 12/18 anonim ***** válasza:

7-es! nekem ugyanilyen színű a hajam, csak nyáron úgy kiszívja a nap, hogy felül még szőke is lesz és ez a szín pasiknak sem jön be, nem csak a lányoknak...

bocsi az offért!

kérdező! nem mindegy hogyan néz ki kívülről melleted a csaj? Szerintem nincs baj a párosítással.

2014. febr. 8. 23:35
 13/18 anonim válasza:
Ááá, NAGYOOOON!!! *---* De nem tudom miért!!!
2014. szept. 25. 22:09
 14/18 anonim válasza:
Igen. :)
2015. máj. 24. 16:55
 15/18 Rosemary11 válasza:
Lehet hogy fura de nekem csak a vörös hajú fiúk jönnek be.Jó vannak akik elég csunyacskak de vannak nagyon szép vörösek,és szerintem ne gondolkozz azon hogy hogyan néz ki a barna és a vörös együtt ha szerinted szép vagy tűrhető akkor tökmindegy mit gondol más
2015. dec. 25. 12:29
 16/18 anonim válasza:
Vörös? Enyém. 17/L
2016. nov. 7. 18:54
 17/18 anonim válasza:

igen, nagyon!:)

bár az is sokat számít, hogy passzoljon az illető arcához.

2018. jan. 15. 12:10
 18/18 anonim válasza:
Igeeen! 😻
2018. ápr. 26. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!