Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek a vörös hajú lányok?
Nekem természetes sötétvörös hajam van, de eddig még nem volt pasim. Emellett égszínkék szemem van, és kb. 170 cm magas vagyok. Ez nem jön be a fiúknak?
Tudom, hogy a kezdeményezés a fiúk részéről kellene érkezzen én nem szeretnék odamenni hozzájuk, hogy leszólítsam őket, az olyan ribis...
Figyu lehet túl szép vagy és gondolják mások hogy egy ilyem csajnak van pasija és már nem probálkoznak...
16/F
Küldj képet, megmondom h milyen vagy ;)
Am én pl imádom a vöröseket ;)
Érdekes, hogy engem valamiért a vöröshajúak pont taszítanak. Ennek nemtom mi az oka, de eddig valahogy nem jöttek be.
De nem vagyok előítéletes, így ha mondjuk megismerkedem neten egy kedves normális értelmes lánnyal, és kiderül , hogy vöröshajú , akkor csak ezért nem fogom megszakítani vele a kapcsolatot, mert sose lehet tudni.
Sok minden változik, lehet , hogy ami az egyik pillanatban még taszított, az a másikban már vonzani fog. Legalábbis én így voltam a lecsóval, azt nem tudom, h csajokra is működik.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!