Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek a vörös hajú lányok?
Figyelt kérdés
Nekem természetes sötétvörös hajam van, de eddig még nem volt pasim. Emellett égszínkék szemem van, és kb. 170 cm magas vagyok. Ez nem jön be a fiúknak?
Tudom, hogy a kezdeményezés a fiúk részéről kellene érkezzen én nem szeretnék odamenni hozzájuk, hogy leszólítsam őket, az olyan ribis...
2012. nov. 30. 21:07
12/16 anonim válasza:
Igaz, hogy a gingergirls.blog-hu-nak is van köze hozzá, de mostanában jobban megnézem a vöröskéket :) Kék vagy zöld szemmel egyszerűen csodálatosak *-* (Hozzáteszem, anélkül is)
13/16 anonim válasza:
Aha!
A kérdés az, te mit szólnál ahhoz, hogy 168 cm magas vagyok. (Vagy bárki máshoz, aki veled kb. egymagas...) :/
14/16 anonim válasza:
Nem vagy túl nyerő kategora az írásod alapján. Persze világért se keseredj el, mert rengeteg arcra szép, isteni vöröske van, pl Gemma ARterton is az alapból asszem. De ő festeti a haját, és ezerszer szebb barnán. CSak azért írom, mert a barna hajú lányok a legszebbek, legkapósabbak. Festesd be szép mély barna színűre, meg kicsit szolizz, hogy ne legyél olyan döglötthal színű, és máris le vagy rendezve. Kapkodni fognak érted, ha egyébként szép arcú vagy. De a kék szemekhez a fekete haj is nagyon megy! Szőke kék szemű ne legyél, az már annyira unalmas, legalábbis kevesebben szeretik szerintem. Barna / fekete!
15/16 anonim válasza:
hogy bejönnél-e?
még beljebb! :D
16/16 anonim válasza:
Komáám:)
Nekem mindegy vágyam egy vörös hajú lány,a fél karomat adnám egy ilyen nőért:)
Szeretlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!