Lehet h valami baj van velem ha 24 fiú vagyok és még soha egy csókot sem kaptam egy lánytól sem?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 23:57
21/34 A kérdező kommentje:
mondom a nekem bejövő lányokban nem tudok vágyat ébreszteni irányomba, nem vagyok vonzó számukra valamiért...
2014. febr. 8. 00:21
22/34 Noydra válasza:
Teszel is érte valamit, vagy csak bámulod őket, és várod, hogy vágyat ébressz? :D
23/34 A kérdező kommentje:
gyerekek már leírtam, odamegyek "nem vagyok szívbajos" :) próbálkozom náluk
2014. febr. 8. 00:23
24/34 anonim válasza:
Lehet az a gond hogy izgulsz. Próbálkozz egy olyannal aki nem tetszik, lehet nagyobb sikered lesz/rajtuk begyakorlod a dolgokat. És nem leszel annyira frusztrált mert úgyse gondoltad komolyan.
25/34 anonim válasza:
Szerintem nem látnak vonzónak a lányok, mert aki kicsit is helyes azokra is már repülnek lányok tizenéves korban. Tán vmi gond van küllemre.
26/34 A kérdező kommentje:
a lányok akik válogathatnak meg is teszik
2014. febr. 8. 00:47
27/34 A kérdező kommentje:
de ezzel persze nincs is semmi baj, jogos
2014. febr. 8. 11:13
28/34 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek inkább vannak önértékelési gondjai, mint gondok külsejével. Egy pszichológus sokat tudna segíteni.
29/34 A kérdező kommentje:
van önbizalmam így oda merek menni azzal nincs gond, csak azzal hogy nem nagyon akar összejönni
2014. febr. 8. 13:44
30/34 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nemcsak ahhoz kell önbizalom, hogy odamenj egy lányhoz, hanem ahhoz is, hogy beszélgetni kezdj vele valamiről.
Persze innentől kell(ene) némi gyakorlat is, de muszáj vagy próbálkozni...
Az első lépést mindenesetre megtetted : oda tudsz menni! Van aki el sem jut idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!