Lehet h valami baj van velem ha 24 fiú vagyok és még soha egy csókot sem kaptam egy lánytól sem?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 23:57
11/34 anonim válasza:
De ez tényleg, miért van? Azért, mert nem tartod magad férfivá érettnek, amíg nem esel át az első csókon vagy szeretkezésen? Ez abszolút nem ettől függ.
12/34 anonim válasza:
Azt vki eltudná mondani nekem h ez miért baj? :D Szóval ha pl tök normális a tag és kinézetre is, csak mondjuk nem olyan könnyen csajozik meg ilyenek... Persze van vmi baj mert "mindenki orrba-szájba nyomja 14 éves kortól" de konkrétan az h ez mi a fa**ért baj ha ő még nem?
13/34 Noydra válasza:
Azért baj, mert innentől frusztrált lesz, görcsös, depressziós, és nem fog neki összejönni.
Ezért is írnak mindig fiút, nem tekintik magukat férfinak...
14/34 anonim válasza:
jó hát a sorrendek felcserélhetőek,mert én is csak 18 évesen csókolóztam először,de 15 évesen simán szopattam már le nőt,meg 16 évesen dugtam.
de a kérdésben van több kivetni való is.
24 évesen már férfi az ember nem fiú,és add azt a csókot a nőnek ne várjad.
szóval több kezdeményező képességet produkálj.
15/34 A kérdező kommentje:
mert egyre frusztrál a dolog hogy nincs senkim, az hogy nem vagyok képes vágyat ébreszteni a nekem tetsző lányokban, tehát semmi kölcsönösséget nem kapok és látom hogy mindenki boldogan vígan szerelemben él, fiatalok és már rosszul vagyok ha meglátok egy szerelmes párt, a barátaim is egyre inkább hanyagolnak, mindnek álombarátnője van azt azokkal vannak én meg csak öregszem nincs semmim és nincs senkim és kezdem úgy érezni h vmit elszúrtam
2014. febr. 8. 00:08
16/34 anonim válasza:
Ne aggódj, rosszabb dolgok is vannak az életben! :)
17/34 A kérdező kommentje:
nem dugtam még soha sem, szerintem a csóknak előbb kell lennie normál esetben amúgy is már nem azért 2. rengeteget kezdeményezek nem vagyok szívbajos
2014. febr. 8. 00:09
18/34 anonim válasza:
Ha meg lenne ketelyed: igen van vmi baj!
Az hogy elpazarlod a 20-as eveidet! Meg egy hajpacni is kitud csikarni egy csokot vmi csajbol, nem tudom, hogy neked milyen kifogasod lehet! Bocs minden dagadt hajpacnitol, nem akartalak megserteni titeket!
19/34 anonim válasza:
Oké, értem a dolgot, sztem jó sok fiú?,férfi? küzd ezzel. Mondani könnyű bármit, de előbb azokra a pontokra kellene rávilágíts amik "nem mennek" és azt kiküszöbölni... Ezt más nem fogja helyetted megcsinálni és ezzel tuti h nem mondtam neked most újat de ilyen egyszerű..
20/34 anonim válasza:
#18 ez aranyos :D egyebkent meg honnan tudjuk mi lehet a problema ha semmit sem irsz magadrol? akkor barmi lehet a problema!!! szoval ha mondanal valamit esetleg akkor talan tudnank segiteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!