Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ennyire nehéz barátnőt...

Tényleg ennyire nehéz barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem egyetlen lánynál sincs esélyem. Multkor sültrészegen bepróbálkoztam egy olyan csajnál, akit józanul messze elkerülnék, de még az is elutasított. Én már nem is várok igazából semmire ezen a téren (ezen kívül mindenem megvan)

2014. febr. 7. 21:57
1 2
 11/19 anonim válasza:
10. Te egy szerencsés ember vagy! De most tényleg ezt őszintén mondtam, mindenféle hülyeség nélkül. De ilyenkor gondolhatnál arra is, mivan ha valakinek, nem is volt apja? Nekem pl 4éves koromtól csak anyukám nevel, és kb 20 évesen lettem olyan mint már más 15-16 évesen, de itt nem csak a csajozásra gondolok.
2014. febr. 7. 22:29
 12/19 anonim ***** válasza:
8%
Sajnos nem könnyű, míg a pasik barátnőt keresnek, a lányok szerelmet. És ha egy csaj beleszeret valakibe, akkor csak és kizárólag az a srác kell neki... még akkor is, ha reménytelen. Jó időben jó helyen lenni meg szinte képtelenség. Marad a nagy számok törvénye. Csak lazán, próbálkozni minél több lánynál, előbb-utóbb egyik bejön. A nemleges válasz pedig ne lombozzon le - épp rosszkor voltál ott, nem te vagy értéktelen.
2014. febr. 7. 22:35
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
#12: Bocs, de ez így böszmeség. A fiúk közül is sokan keresnek igazi szerelmet, de legtöbbször nem néznek rá az ilyenekre a lányok, mert "töketlenek", "unalmasak" vagy csak szimplán átlagosak stb. Az elutasítás meg eléggé lehangoló tud lenni, ha sorozatban csak azt kapsz, sikerélményed meg szinte nincs is.
2014. febr. 7. 22:40
 14/19 anonim ***** válasza:
A 13-asnak igaza van!
2014. febr. 7. 23:38
 15/19 anonim ***** válasza:
23%

A 12-es jól mondja a nagy számok törvényét. Próbálkozni kell.

Kik kapják a legtöbb elutasítást nőktől mennyiségileg? Azok, akik a legsikeresebbek náluk!

Azok, akik egy este odamennek 5 csajhoz és ha mind lekoptatja őket, akkor nem esnek letargiába, hanem ott vannak másnap, vagy jövő héten is és tovább próbálkoznak.

Legközelebb, de akár 70 évesen is a hintaszékben ülve nem arra a 10 000 csajra fogsz emlékezni, akik elutasítottak és akiket pár percig, óráig vagy napig ismertél, hanem arra a 100-ra, akiket megdugtál.

2014. febr. 7. 23:43
 16/19 Szergej55 ***** válasza:
NORMÁLISAT nagyon. Fogyatékosokból dömping van, de azok húzzanak anyjukba, ha szolid lehetek.
2014. febr. 8. 00:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Ajanlom neked a testbeszed enciklopediaja cimu konyvet. Ugyanis ha meg nem is vagy jokepu, meg akkor is a testbeszededdel megnyerhetsz egy lanyt.
2014. febr. 8. 07:46
 18/19 anonim ***** válasza:
8%

Örömmel látom, hogy a 17-es számú legalább elindított valamilyen úton téged.

Tovább megyek nála, ha megengedi:

Olvasd el az által említett könyv szerzőinek többi könyvét is!

Barbara Pease, Allan Pease - egy házaspár, akik kutatók is és közösen írnak.

[link]

Kicsit gagyi, kicsit látszik hogy félig nő írta, kicsit polkorrekt, de azért korrekt olvasmány is, főleg annak, aki teljesen más emberré akar válni, hogy míg 20 éves korában 0 nővel dugott, 30 éves korára olyan férfi akar lenni, aki már volt néhány száz nővel.

Lássuk még:

[link]

[link]

Ezeket az oldalakat is olvasd ki teljesen. Kezd a jobb oldalt lévő kiemelt cikkekkel.

És van a f é r f i h a n g . h u

Itt neked a csajozás, szex kategóriát kell kiolvasnod első sorban, az a lényeges számodra.

Ja és szerezd be valahogy Roosh V-nek a Bang című könyvét. (Töltsd le piratebay-ről pdf-ben ingyen, vagy rendeld meg, ahogy akarod).

Hosszú úton kell elindulnod és ezek hozzá az első lépések. Természetesen az egész több száz, ha nem több ezer óra éveken át tartó tanulásba kerül majd. De ennek jó része terepgyakorlat lesz, ahol nőket kell felszedned és azért a jutalom elég hamar megérkezik általában, hogy megérje folytatni.

2014. febr. 8. 09:33
 19/19 anonim ***** válasza:
am hogy mész oda egy lányhoz vagy mit mondasz neki lány vagyok hátha tudok segiteni ;)
2014. febr. 8. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!