Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan lehet felismerni hogy...

Honnan lehet felismerni hogy valaki leszbikus/biszex?

Figyelt kérdés
Egy lanyrol honnan lehet felismerni h leszbikus e vagy biszex?! Van valami testbeszed vagy jel ami erre utalna?!

2014. febr. 7. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy nőkkel (is) szeretkezik.
2014. febr. 7. 21:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem h anelkul h ra kerdeznenk
2014. febr. 7. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyen jelekből sajnos sosem veheted biztosra. :D Talán ha nem végigmér (vagy nem mindig) hanem gyakran néz a szemedbe. :D Sokan mondják hogy lehet látni a tekintetből, de én pl. nem tudom eldönteni :D Meg aki nem akarja hogy észrevegyék hogy az, azon sosem fogod.

Ha meg tetszel egy lánynak, akkor szerintem úgy fog közeledni mint fiú a lányhoz pl. szemezés meg hasonlók...

De ott is vigyázni kell, mert lehet hogy csak szimpatikus vagy neki.

2014. febr. 8. 09:55
 4/5 Joe Makepeace ***** válasza:

Azt meg tudod állapítani valakiről, hogy kék szemű, vagy zöld viszonylag egyszerűen, elég ránézni!

De egyébként azt is amit kérdeztél, mert az meg rá van írva a homlokára...

2014. febr. 8. 12:43
 5/5 Dave4ever válasza:
Kérdezz meg egy erre kiképzett embert. Nekem van is egy pár ismerősöm aki ránézésre megmondja neked. Ha kell segítség írj vagy gyere el a laboromba ami a Huncut-Muncut birodalomban van. Várlak sok szeretettel Barátom.
2014. febr. 8. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!