Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy lány kocka (mármint...

Ha egy lány kocka (mármint számítógépes játékos) az elriasztja a fiúkat, vagy pont fordítva?

Figyelt kérdés

2014. febr. 7. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
jaj már, semmi sem tudja a sok kanos fiút elriasztani ha lány vagy, nem tudtad?
2014. febr. 7. 20:25
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
Engem szerintem zavarna, mert feltételezem, hogy a játék fontosabb lenne neki egy kapcsolatban, mint én.
2014. febr. 7. 20:27
 13/20 anonim ***** válasza:
amíg nem viszi túlzásba, addig oké.
2014. febr. 7. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

Ha a lány még a játékokban is csak divatot követi, GTA, Halo, Sims, CS vagy "kólofgyúti", "szupermárió" mint körülbelül az emberek nagy része, akik nagy gamernek érzik magukat, holott csak pózerek, akkor az engem nagyon riaszt. Vagy akkor legalább ne csak játékokról lehessen vele beszélni.

Ha ilyeneket ismer (és játszott is velük), mint Monkey Island 1, Grim Fandango, Quake 1-2, The Neverhood, Final Fantasy VI és VII, Silent Hill 1-2, Half-Life 1-2, Portal, akkor az már nagyon jó. Ilyen viszont nincs, csak a mesékben, úgyhogy inkább esélyt adok mindenkinek és ezeket meg megtartom magamnak, ha rám jön a nosztalgiázhatnék.

21/F

2014. febr. 7. 20:36
 15/20 A kérdező kommentje:
igazából nem ismerek annyira sok játékot de pl az ilyeneket szeretem: StarCraft 1-2, AvP 1,2,3 CoD, Left 4 deats de igazából bármilyen játékot szeretek kipróbálni, meg igazából a filmeknél is eléggé kocka vagyok, tehát a sci-fi, a fantasy (horror), akció filmek jönnek be a romantikust, és a drámát nem igazán, mondjuk nem ülök egész nap a gép elött, és szinte mindenre nyitott vagyok (mármint valami közös program) az ilyen lányokat szeretik a fiúk? ha külsőt nem nézünk
2014. febr. 7. 20:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha a külsőt nem nézzük ez teljesen oké, én szeretem. :) Ha az egyéb tulajdonságai és külsője is rendbe van az ilyen lánynak még inkább jó, de szerintem ez nem túl sűrűn fordul elő.:D
2014. febr. 7. 20:54
 17/20 A kérdező kommentje:
és külsőleg az elöbb leírt meghatározás szerint mik az elvárások?
2014. febr. 7. 21:09
 18/20 anonim ***** válasza:

egyik sem

17/F

2014. febr. 7. 21:11
 19/20 A kérdező kommentje:
mire az egyik sem?
2014. febr. 7. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Külsőleg Nekem:

Hosszú barna haj, barna szem, enyhén barna bőr nem szoli, közepes - nagyobb, de nem lógós cici, általam jónak gondolt comb ( nem vékony, de ne is redőzzön a háj:D nem tudom leírni ) és általam szépnek titulált arc....

Persze ez emberenként változik, így csak a magam ideálját tudtam nagy vonalakban felvázolni.:) Ilyesmi... ha erre voltál kíváncsi:D

2014. febr. 7. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!