Ha egy lány kocka (mármint számítógépes játékos) az elriasztja a fiúkat, vagy pont fordítva?
Ha a lány még a játékokban is csak divatot követi, GTA, Halo, Sims, CS vagy "kólofgyúti", "szupermárió" mint körülbelül az emberek nagy része, akik nagy gamernek érzik magukat, holott csak pózerek, akkor az engem nagyon riaszt. Vagy akkor legalább ne csak játékokról lehessen vele beszélni.
Ha ilyeneket ismer (és játszott is velük), mint Monkey Island 1, Grim Fandango, Quake 1-2, The Neverhood, Final Fantasy VI és VII, Silent Hill 1-2, Half-Life 1-2, Portal, akkor az már nagyon jó. Ilyen viszont nincs, csak a mesékben, úgyhogy inkább esélyt adok mindenkinek és ezeket meg megtartom magamnak, ha rám jön a nosztalgiázhatnék.
21/F
Külsőleg Nekem:
Hosszú barna haj, barna szem, enyhén barna bőr nem szoli, közepes - nagyobb, de nem lógós cici, általam jónak gondolt comb ( nem vékony, de ne is redőzzön a háj:D nem tudom leírni ) és általam szépnek titulált arc....
Persze ez emberenként változik, így csak a magam ideálját tudtam nagy vonalakban felvázolni.:) Ilyesmi... ha erre voltál kíváncsi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!