Vannak itt olyan lányok akik kockák? Ha igen, milyen játékokkal játszotok?
Figyelt kérdés
Csak merő kíváncsiságból, hogy hányan vannak olyan lányok, akik szeretik olykor elütni az idejüket a gép előtt. (Nem véletlen mondtam az OLYKOR szót, mivel nem azokra vagyok kíváncsi kin a penész virág is burjánzik, mert nem hajlandó kimozdulni a gép elől.2014. jan. 4. 10:19
1/15 anonim válasza:
Nem sokat, mert konzolon játszok:)
3/15 anonim válasza:
Hu regebben nagyon sokat jatszottam cod2vel volt vagy ezer oranal is tobb :D
4/15 anonim válasza:
aki olykor játszik az már kocka? én azt hittem az a kocka akinek a szociális életére negativ hatással van ez... én ismerek pár csajt akik CS-znek meg codoznak:)
5/15 A kérdező kommentje:
eleinte én is így ismertem meg ezt a fogalmat, de ma már teljesen átreformálódott, legalábbis ahogy észrevettem. Aki már valaki szeret időtöltésként is játszani, már hozzávágják a kocka jelzőt... szomorú, de nem én találtam ki.
2014. jan. 4. 10:29
9/15 anonim válasza:
régen WOW, próbáltam a DOTA-t is (ez nem jött be)
Assassin a nagy kedvencem. És a Mirrors edge-re is fáj a fogam.
Most megfűztek, hogy Allodsozzak, és GIFT-ezek... de egyenlőre nem győztek meg.
Jelenleg csak társasjátékok mennek a gépemen. És a Tekken 3.
Nincs valami gamer gépem ezért a komolyabb követelményű játékokat barátok gépén játszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!