Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan lányok akik...

Vannak itt olyan lányok akik kockák? Ha igen, milyen játékokkal játszotok?

Figyelt kérdés
Csak merő kíváncsiságból, hogy hányan vannak olyan lányok, akik szeretik olykor elütni az idejüket a gép előtt. (Nem véletlen mondtam az OLYKOR szót, mivel nem azokra vagyok kíváncsi kin a penész virág is burjánzik, mert nem hajlandó kimozdulni a gép elől.

2014. jan. 4. 10:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

LoL, TF2, gta sorozat, AC sorozat (black flag nagyon jó, első héten végigtoltam suli mellett...de azt hiszem még mindig Altair talán a kedvenc, bár Edward hasonló szintre jutott nálam... :D),

BF sorozat, CoD-ok, L4D 1-2...akkooor...maffia, godfather, half life 2, mass effect trilogy, skyrim (de az nem jött be annyira), moha, NFS mw meg carbon egy kicsit...fallout 3, prototype...és...WoW, (de az sem jött be nekem)...

meg még további kevésbé híres neves játékok...de van amit csak kipróbáltam, van ami megfogott...

Mostanában általában lol, tf2, erre van időm...(bár egy gta 5 jöhetne)

Jah és konzolért annyira nem rajongok, PC-s vagyok, és maradok... :D

Mind e mellett nem vagyok olyan mint akiket a kérdésed vége felé jellemeztél... :) (ennyi év alatt, volt időm azért játékokat próbálni) 18/l

2014. jan. 4. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Unreal Tournament, Moto GP, GTA, régebben Diablo.
2014. jan. 4. 14:39
 13/15 anonim ***** válasza:
San Andreas Multiplayer :)
2014. jan. 4. 21:22
 14/15 anonim válasza:
starcraft, warcraft, cs, de mivel elég fiatal vagyok a szüleim nem igazán engedik de az avp-t a left4dats-t gta-t diablot lol-t assasins creedet tervezem a jövőben
2014. febr. 7. 21:19
 15/15 ivilicious ***** válasza:
tolok mindent,dömpert, kisautót, ami épp megtetszik, de még mindig a Heroes Might and magic a kedvencem :)
2014. febr. 10. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!