Hogyan tudnám tesztelni hogy szeret-e?
Figyelt kérdés
osztálytársak vagyunk és nem tudom hogy szeret-e mert én szeretem de úgy megkérdezni nem akarom tőle nincs valakinek valami bevált módszere? olvastam hogy milyen jelek vannak de hát nem sok mindent derítettem ki belőle sőt szoktunk beszélgetni meg egyszer az iskolában kártyáztunk de ott voltun vagy 8-an 12/L tudom hogy most azt fogjátok mondani hogy kicsi vagyok még meg minden de hát ezzel nem tudok mit kezdeni2014. febr. 7. 14:25
1/2 anonim válasza:
1) tényleg kicsi vagy
2) ha a szerelmet / szeretet tesztelni kell, az régen rossz. Azt érezni kell és éreztetni
3) óva intelek h a jövőben is ostoba játszmákkal és próbatételnek nevezett trágyakavarással operálj a kapcsolataidban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!