Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudnám tesztelni hogy jó...

Hogy tudnám tesztelni hogy jó e a memória?

Figyelt kérdés
Ugyanis ha berakom a gépbe semmi nem történik bekapcsolás után és a leírás alapján az alaplapnak bírnia kellene.
2012. ápr. 19. 13:22
 1/8 DannyZuko ***** válasza:
ezt hogy érted, h nem történik semmi? be sem kapcsol? vagy nem ismeri fel, vagy nem látja a rudat? milyen oprendszer és menyi memória? stb...
2012. ápr. 19. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:
nem kapcsol be. már mindent probáltam, bios reset, bios frissités de semmi
2012. ápr. 19. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem indul el vele, akkor azon a gépen sehogy. Próbáld bele másik gép(ek)be.
2012. ápr. 19. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
alaplap típusa és RAM típusa, mérete?
2012. ápr. 19. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
memtest nevű progival leteszteled. Persze kéne mellé egy másik RAM amit elfogad és elindul vele és akkor megnézheted ezt is, hogy jó-e...
2012. ápr. 19. 16:14
 6/8 DannyZuko ***** válasza:
az oksa, h elindulegy bios bootig és nem megy tovább, meg sipol mint atom esetleg... de hogy ne induljon el, az nekem büdös... Ennyire nem lehet zárlatos egy memó, h az alaplapot se indítsa el.
2012. ápr. 19. 16:23
 7/8 A kérdező kommentje:
nem is csipog, ez furcsa nekem is. régi memória kingmax 533MHz 1Gb cseréltem kingmax 667Mhz szintén 1Gbos memóriára. a régivel megy az újjal ment. állítólag jó. az alaplap meg ez Gigabyte GA-945GZM-S2(rev. 6.6)
2012. ápr. 19. 16:52
 8/8 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam az 533Mhzel megy a 667Mhzel nem
2012. ápr. 19. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!