Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy pasi úgymond "véletlenü...

Ha egy pasi úgymond "véletlenül", vagy csak úgy birizgálja egy nő haját az arra utal, hogy tetszik neki?

Figyelt kérdés
Beszélgetés közben szinte mellékesen átsimított egy tincset a hajamban. Eddig nem gondoltam volna, hogy közeledik felém, de utólag ez a mozdulat elgondolkodtatott...

2014. febr. 6. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2014. febr. 6. 21:56
 2/4 anonim válasza:
52%

Ha a beszélgetés szövegkörnyezete igazolja akk biztos ha nem akk is valószínű nem egy baráti gesztus egyáltalán nem ilyenek vagyunk mi sajnos ezt lehet h még nem tapasztaltad de ha szép vagy bár sztem igen ha egy srác ezt tette veled akkor a fiú barátaid elkalandoznak veled kapcsba időközönként

De az is lehet h beléd van esve totál...

U.i.:puszi a kis pofidra

Mindig úgy bele tudom élni magam teljesen átérzékenyülök nagyon durva :)

2014. febr. 7. 00:27
 3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem után vessző
2014. febr. 7. 00:29
 4/4 Dave4ever válasza:
41%
Hat szerintem csak egy bérgyilkos és tanulmányoz téged. Vigyázz vele nagyon!!! Óva intelek tőle!!!!!
2014. febr. 7. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!