Ha egy pasi úgymond "véletlenül", vagy csak úgy birizgálja egy nő haját az arra utal, hogy tetszik neki?
Figyelt kérdés
Beszélgetés közben szinte mellékesen átsimított egy tincset a hajamban. Eddig nem gondoltam volna, hogy közeledik felém, de utólag ez a mozdulat elgondolkodtatott...2014. febr. 6. 21:44
2/4 anonim válasza:
Ha a beszélgetés szövegkörnyezete igazolja akk biztos ha nem akk is valószínű nem egy baráti gesztus egyáltalán nem ilyenek vagyunk mi sajnos ezt lehet h még nem tapasztaltad de ha szép vagy bár sztem igen ha egy srác ezt tette veled akkor a fiú barátaid elkalandoznak veled kapcsba időközönként
De az is lehet h beléd van esve totál...
U.i.:puszi a kis pofidra
Mindig úgy bele tudom élni magam teljesen átérzékenyülök nagyon durva :)
4/4 Dave4ever válasza:
Hat szerintem csak egy bérgyilkos és tanulmányoz téged. Vigyázz vele nagyon!!! Óva intelek tőle!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!