Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikusok/melegek! Nektek...

Leszbikusok/melegek! Nektek ez nem fordult még meg a fejetekben?

Figyelt kérdés

Társkeresőkön,fórumokon,mindenki ismeri a másikat,a helybeliek szinte tuti,hogy kavartak,nagy valószínűséggel le is feküdtek. 15 évesek is fent vannak,és szexet keresnek.

Tisztelet a kivételnek,de szinte mindegyikük megcsalta már egyszer minimum a párját.

Leet így párt találni? Aki hűséges,és valóban szereti a másikat?

Igaz még fiatal vagyok,de már most úgy vagyok vele,hogy egyedül fogok megöregedni,teljesen kiábrándultam már most a melegek világából.

Ti hol találtátok meg a párotok? Sosem féltetek ettől?

Előre is köszönöm szépen a hasznos,értelmes válaszokat!

2014. febr. 6. 21:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos igazad van Kérdező.

Egyébként 5 éve van párom, és az angyalkak.hu-n ismerkedtünk meg. Hatalmas szerencse volt. Akkor még tombolt ott az élet, nem volt fizetős. Ma már nagyon nehéz lenne. Nem is tudom én hol kezdenék ismerkedni.

2014. febr. 8. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
A melegek amíg élnek halászhatnak a zavarosban...sajnos úgy áll a dolog hogy a normálisabb arcok rejtőzködnek.Ismerkedni ismerkednek némelyik fórumokon társkeresőkön fellelhető de mivel nincs róluk kép infó így nyilván nem írsz rá. Így sose derül ki van az adatlap mögött.Pedig én is annó mikor még nagyban ismerkedtem ritka érdekes arcokat fogtam ki de mondom sose azok közt akik ezer fotóval villogtak stb...mai világban azért az ember azt is meggondolja mit pakol ki magáról de így ugye eleve megnehezített a dolog.Nagyon nehéz úgy "komoly" párt találni hogy a társadalom nem fogadja el a melegséget nem tekinti rendes kapcsolatnak a melegekét hanem egyfajta devianciának...ez a probléma gyökere+azok a szélsőségek amiket te is leírtál.Akik vállalják azok a viselkedésükkel sajnos többnyire erősítik a sztereotípiákat.
2014. febr. 8. 18:11
 13/13 MrPifta ***** válasza:
100%
7 éve vagyok együtt a barátommal, de ismerek olyat, aki már 20 éve. Te se add fel!
2014. febr. 8. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!