Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretek egy lányt, de nem...

Szeretek egy lányt, de nem tudom mit tegyek. Tudnátok ötleteket adni?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki Számomra elég csinos és kedves. Én se nézek ki rosszul, és párszor már meg tudtam nevettetni [ ez mindenkivel így van :)] Eléggé bizonytalan vagyok, mert nem tudom, hogy van-e barátja (van egy fiú az osztályból, akivel jóban van, és nem mondanám járásnak, mert még nem láttam őket úgy "nagyon" együtt, de jól el tudnak beszélgetni.) Hát elég félénk vagyok, mert ő lenne az első, és nem akarom elrontani. Nem szoktam a lánnyal sokat beszélgetni, de szünetekben néha váltunk pár szót. Szóval még nem éreztem így lány iránt és nem tudom mit tegyek. 15/F

Ui: Koromhoz képest szellemileg fejlettebb vagyok...

2014. febr. 5. 14:34
 1/10 A kérdező kommentje:
És órákon párszor összenéztünk már :)
2014. febr. 5. 14:35
 2/10 anonim válasza:
Hívd el valahova!
2014. febr. 5. 14:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Reménytelen...

Nincs semmim...

2014. febr. 5. 14:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Együttérzek veled.Én se merem elhívni a csajt.Plátói a szerelmem....
2014. febr. 5. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:

p*csök vagytok mind, akárcsak én!

de ha akarsz valamit muszáj leszel tenni valamit. és ha tényleg olyat érzel, amit eddig más iránt még nem akkor meg kötelességed saját magaddal szemben, hogy odamenj hozzá és elhívd valahová. ha vissza meg visszautasít, könnyebben fogod elfelejteni, és évekkel később nem azon fogsz rágódni, hogy mi lett volna "ha"?

2014. febr. 5. 15:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Mégis hova tudnám elhívni? Valahol ingyen forró csokit osztogatnak? Minimális pénzem sincs, nem mintha sajnálnám, de diákmunkára még nem mehetek. A "szülők" meg úgyse engednék meg...
2014. febr. 5. 15:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Itt már csak a jó humorom segíthet
2014. febr. 5. 15:14
 8/10 anonim ***** válasza:
először én úgyis csak sétálni vinnék egy csajt, bár most hideg van, szóval csak be kéne ülni vhova:(
2014. febr. 5. 15:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Esetleg hazakísérem...

De egyenlőre próbálom a vicceimmel felkelteni figyelmét (jobban)

Pl.: Múlt fizika órán (a tanárral imádjuk "szivatni" egymást) kikéreckedtem mosdóba és az ajtó fele menet elköszöntem a tanártól :DD

2014. febr. 5. 16:14
 10/10 Vad-Ász ***** válasza:

szevas tesó!

Figyelj,nekem sincs pénzem,hogy most hú hova hivjam el....elhivtam sétálni a csajt(igaz nem osztálytárs volt,fiatalabb nálam,haveromnál ismertem meg)-és nem is volt vészes.

igaz tudom,hogy van valakije,vagy volt,vagy megint van....de tojok rá,próbálkozok.csak ien hidegben jobb lenne beülni valahova.

---Arról amit irtál,hogy hazakiséred,az remek ötlet---de ne ugy menny oda hogy hazakisérheted-e,,,henem mikor megy hazafelé,vagy a barátnőjeivel megy hazafelé menny velük és mikor kérdezik hogy miért mész arra akkor találj ki valamit pl:-basszus...fenébe,nem is figyeltem hogy merre megyek...mindegy errefelé is hazatálok...vagy -errefelé is haza tudok menni.(feltéve ha tudod merre vagytok).

----figyelj tesó,irj priviben és megbeszélhetjük részletesebben

16/F

2014. febr. 6. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!