Miért hiszi a házas férfiak többsége, hogy az egyedülálló/nem házas kolléganő mindenképpen szeretne titkos viszonyt kezdeni?
Nem csak saját tapasztalat miatt merült fel bennem a kérdés, hanem másoktól is hallottam, hogy ez elég gyakran így van. Elég kellemetlen alapból, hogy az emberre sokan úgy néznek az egyedülállósága miatt, mintha valami fertőző betegségben szenvedne, és sokan tetézik még egyértelmű, kínos ajánlattételekkel a mérgező légkört. Némely kolléganőmnek eleve az a meglátása, hogy aki egyedülálló=lúzer, +ha nő az illető, akkor r...anc is, aki csak arra vár, hogy szegény családapákra kivesse a hálóját. Mondhatjuk, hogy mindenféle verzióra volt már példa, de szerintem szomorú ez a buta, általánosító hozzáállás.
Ha egy családos férfi kolléga kedvesen mosolyog az egyedülálló kolléganőre, akkor gyakorlatilag meg van bélyegezve, és még aznap délután elterjed, hogy "kavarnak". Nálam végre lecsengett ez a mizéria, mert igyekeztem nagy ívben lesz...ni az ostobákat, és konkrétan visszautasítani a kéretlen ajánlkozókat. Most onnan jött ez a kérdés, hogy kb. három hete került a céghez egy egyedülálló, fiatal hölgy, és mint méhek a mézre, azonnal megindult a körbezsongás a férfiak részéről. Csupán azzal, hogy fiatal, csinos, azonnal megkapta az irigy kreténektől, hogy "kis k...va". Ráadásul ezt főleg azok a férfiak terjesztik szívesen, akik vissza lettek utasítva.
Összegezve az eddig hallott ostobaságokat, amik elhangzottak cégünknél az egyedülálló nőkről:
-biztos viszket az izéjük, csak egy jó nagy f...sz kéne nekik
-biztos nem véletlenül van egyedül, hanem mert egy kiállhatatlan, idegbeteg r..n..gyó
-biztos mindenkivel lefeküdt már a cégnél, csak adja a bazári szüzet
-biztos frigid
-biztos minősíthetetlenül gyenge az ágyban
Szánalmas.
sokkal egyszerubb masokat hibaztatni, sokkal konnyebb a masok bajait eloterbe helyezni es pletykalni, mint sajat magaval torodni.
azok, akik masokon vezetik le a feszkot, nem birnak mit kezdeni a sajat jelentektelensegukkel es masban kell keresni a hibat.
mert EN tevedhetetlen vagyok, NEKEM mindig igazam van, EN vagyok a tokeletes.
A világért sem akarnék kételkedni a szavaidban, de amiket elmondtál az inkább nőkre jellemző. Nők szoktak ilyeneket terjeszteni, nem a házas, de még csak nem is az egyedülálló pasik. A kérdésed inkább arról szól, hogy a nőket miért zavarja ha valaki szingli?
1: szebb náluk és irigyek
2: szebb náluk, irigyek, és féltik a férjüket
3: nincs saját életük
4: bármilyen kombinációja ezeknek
Ha 30 feletti vagy,akkor gondolom azért gondolkodnak így mások..Ha a kollégáid 30-asok,te pedig 20-as éveidben jársz,akkor azért...
Bénák a munkatársaid,sajnálom őket tényleg.
Ne foglalkozzál vele, az emberek többsége hajlamos arra, hogy pofázzon a másikról - magánéletében vájkálva - a háta mögött. Bár én ezt úriemberhez méltatlannak tartom, általában a pofázókat faképnél hagyom, de ebédnél asztaltól emiatt már nem távozom, sőt néha magamat nem kontrollálva még én is pofázok olyan dolgot amit megbánok.
Egyedülálló nőt érthető módon érzékenyebben érinti ha ilyeneket pofáznak róla, mint egy családos férfit az, ha azt terjesztik róla, hogy rá van kattanva xy kolléganőre vagy éppen dugja. Egy olyan férfi aki jóban van önmagával, jellemzően az ilyenre nagy ívből tesz.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!