Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Modell alkatú nőt még sosem...

Modell alkatú nőt még sosem kezeltek nőként, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Érdekes dolog történt... udvarolni kezdtem egy HIHETETLENÜL jól kinéző lánynak, megpróbáltam a lehetetlent. A részleteket nem irnám le, de kicsit könnyes szemekkel azt mondta, hogy ilyen még sosem történt vele, még sosem kezelték nőnek. De most nem akar pasit az életébe, de ne változzak meg.

Az ember azt hinné, ilyen nő naponta kap ilyen ajánlatokat, erre én voltam az első, aki "jól" csinálta? Ez hogy lehet?

2014. febr. 4. 23:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezt nem nekünk kellene, hanem neki kellett volna, akkor most éppen őt döngetnéd.
2014. febr. 5. 00:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Én ma is találkoztam itt olyan véleménnyel, hogy "minek bókoljak és udvaroljak, nincs szükség rá, hogy növeljem a h*lye p*csa ego-ját" típusú válasszal, mint egyébként minden nap, szóval én valahol itt keresném az okát.
2014. febr. 5. 00:28
 13/19 anonim ***** válasza:
31%
nincs rá szükség mert mások már úgy is az egekbe malasztalják az ilyen nők egóját helyettem is, minek akarsz erről meggyőzni? hogy beálljak én is talpnyalónak? pff
2014. febr. 5. 00:41
 14/19 anonim ***** válasza:
13-as jaja. Egy-egy csaj képe alá tömegesen érkeznek a "szép vagy" benyögések. Micsoda röhej, mintha ezzel bármit elérnének a hapsik azon kívül, hogy a lány elszáll magától az egekbe. Kell a bókolás ezt aláírom, de minden jött-ment hülyegyerek ezt csinálja? Minek? Rá nem próbál hajtani csak beírja, hogy szép vagy aztán teljesen hozzászokik az adott lány és egyáltalán nem fogja már meghatni ha valaki azt mondja neki. Úgy mint a jó reggelt is. Meg a jó étvágyat. 100-ból talán 1 ember az aki amikor kimondja akkor úgy is kívánja, a többi csak azért nyögi be, mert erre tanították, hogy illedelmesnek kell lenni. Én meg teli pofával ha nem próbálok valamit visszareagálni akkor azt hiszi, hogy valami bajom van... P-i-csába.
2014. febr. 5. 00:49
 15/19 anonim ***** válasza:
igen 14-es ezt szajkózom én is, de hát a lányoknak fontosabb a testük/pofikájuk dicsérete még a kajánál is ebből táplálkozik a kis lelkük, kiváncsi lennék ha elmaradnának egy darabig ezek a bókhadjáratok és a férfiak állandó érdeklődése, magukat vissza degradálnák e a hétköznapi emberek soraiba
2014. febr. 5. 01:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha megtörténne, ellepnék a bepánikolt nők a gyakorikérdéseket és folyton azt kérdeznék, hogy miért nem tetszenek senkinek. :D Lehet még a kisfarkú srácokat meg a "lehetek terhes?" kérdéseket is leköröznék. :D
2014. febr. 5. 01:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem csak modell,színésznő is:)
2014. febr. 5. 01:12
 18/19 anonim ***** válasza:

00:49

Nem érted a lényegét. Annak a lánynak szüksége van arra, hogy naponta ötezren a képe alá írják, hogy szép vagy, különben magába roskadna. Az ilyeneknek ezen múlik a napi hangulatuk, hogy elfogadhatónak, vagy borzalmasnak tartják magukat.

Megeshet, de nem a külsejében kén keresni a hibát, ha még életében nem udvaroltak neki normálisan...

2014. febr. 5. 01:31
 19/19 anonim ***** válasza:
mert a kutyák játszanak csontokkal azok meg nem nőként tekintenek az emberi lényekre
2014. febr. 5. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!