Vékony pasik! Nektek milyen alkatú nők jönnek be? Csak a szintén nagyon vékony, sportos, vagy egy kicsit teltebb?
Figyelt kérdés
Légyszi kort is írjatok (: köszi :)2013. dec. 14. 17:12
1/12 anonim válasza:
Vékony, átlagos, picit jobb bőrben lévő. 155-170 cm és 40-70 kg között.
2/12 anonim válasza:
Nekem legjobban az ilyen, de ebből kevés van, egyébként mindegy, csak ez az álom: [link]
3/12 Zakathol válasza:
Teljesen mindegy. Csak legyen agya.
4/12 A kérdező kommentje:
na kb én is olyan vagyok, mint a belinkelt képen, annyira kocka hassal, bár a belső combom egy kicsit közelebb van egymáshoz de még nem ér össze. tetszik egy fiú, de szerintem én "kövérebb" vagyok mint ő, nem tudom, hogy lenne-e esélyem://
2013. dec. 14. 17:21
5/12 Tarnolf válasza:
Nekem igazából az átlagos lányok jönnek be, meg persze a kicsit teltebbek. :) Pl: 165cm és 50-55kg az alsó határ a felső meg mondjuk 60-65kg között. De ezt így leírva nehezebb kifejezni. :)
De ez csak a test, ha nincs semmi a fejben akkor mindegy, hogyan néz ki az illető, mert az nem jön be.
17/F
6/12 anonim válasza:
Jesse, én ilyen kinézetű/alkatú lány vagyok, de utálom a felsőtestem.
7/12 anonim válasza:
Ne legyen olyan, mint egy lamantin... ennyi, ami nekem fontos külsőre.
8/12 anonim válasza:
Attól függ mennyire vékony a pasi, ha nagyon vékony akkor szintén a vékony, bár nincs sok esélye vállogatni, mert vékony pasi nem nagyon kelendő árú :(
9/12 anonim válasza:
Ha kedves az arca és értelmes, akkor elég széles tartomány testtömegben és magasságban is.
10/12 anonim válasza:
Nekem a vékony lányok tetszenek.
155-175cm, 45-60kg közötti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!