Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csúnya vagy paranoiás vagyok?

Csúnya vagy paranoiás vagyok?

Figyelt kérdés

Jövök haza... állok a tömegközlekedő járműn(XD) kinézek az ablakon, látom és látom a szemem sarkából hogy a mellettem álló srác elkezd méregetni, végig néz stb, vissza fordítom a tekintetemet és látom hogy ő elkapja, aztán gondolom letesztelem a csávót, elfordítom a fejemet teljes 180ºban, mintha megneznek vmit, aztán nolám megint megismétlődik az előző jelenet, majd harmadszorra is. Ennyire csúnya lehetek hogy először el se hitte?

Ui:bocs a rossz fogalmazásért, és rossz kategóriáért.

2014. febr. 3. 17:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egoista vagy! Felteszel itt egy kérdést, arra várva, hogy mindenki írja neked, hogy biztos azért nézett, mert hogy milyen szép vagy... Hogy én mennyire nem szeretem az ilyet!
2014. febr. 3. 18:55
 12/16 Hanariko ***** válasza:
49%
És mi van akkor, ha tényleg önbizalom hiányos és azt hiszi csúnya? Azért nem mindenki ilyen számító, hogy csak azért föltesz egy kérdést hogy ajnározzák. Sőt, ha tényleg komoly gondja vannak magával, az ilyen válaszok csak még rosszabbat tesznek neki. Na mindegy.
2014. febr. 21. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Jajj kislány, ne játszd már meg a hülyét.

Nem azért néz mert csúnya vagy. éppen ellenkezőleg. Bejössz neki. És hiába játszod az álszerény, álnaív kislányt, ezt TE is tudod nagyon jól. Tetszett a srác? Mert ha igen, ahelyett, hogy túráztatod, nézz a szemébe és amikor megint rád néz, mert már azt hiszi elfordultál mosolyogj rá. De csak akkor, hogy egyértelmű legyen neki is, hogy ez a mosoly neki szólt. És ismételd meg bátran. Hátha lesz mersze megszólítani. Persze, ha a srác nem az eseted akkor mindegy, ne foglalkozz vele, de ne itt várd, hogy az egódat simogassuk, mert nem fogjuk. Jó nő vagy? Örülj neki!

2014. febr. 21. 16:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Képet kér a nép!
2014. febr. 21. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Küldj képet!
2014. febr. 21. 16:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Képet, képet, képet!
2014. febr. 21. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!