Lehet barátnőm, ha csúnya vagyok?
Kisseb koromban mindenki cikizekk a nagy fülem miatt ezért megnöveztettem a hajam.Nagy kiálló fogam van, nem vagyok izompacsirta+ szemüveges is vagyok.
A szőkésbarna hosszú hajam miatt sokszor lánynak néznek.Egyáltalán nem vagyok gazdag.
Lehet egy ilyen fiúnak barátnője?
a remény hal meg utoljára
lehet, bár nehezebb a dolgod
Két lehetőséged van..
Vagyis 3,de a harmadik az az,hogy nem lesz barátnőd.
1. alternatíva:
Hagyod a külsőd ahogy van,de akkora pofát növesztesz amekkorát csak lehet.Rendes,önbizalommal teli,humoros figurának kell lenned.(vagy dúskálnod a pénzben,sajnos valakinek ez jön be,de mint írtad ez már alapból kilőve..)
2,
Változtatsz a külsődön.
Nem vagy izompacsira? --> most azonnal itt hagyod a gépet és elkezdesz gyúrni. ha rendesen csinálod 3 hónap és már látszani fog valamicskét a munkád.Nem kell hozzá pénz,csak idő és akaraterő.Egy két gyakorlat minden nélkül,1-2 súlyzózás.Nem kell hozzá még súlyzó se,egy pár vízzel teli üvegflakon is megteszi.
Nagy a hajad --> Na most ez vagy jól áll neked,vagy nem..Az is lehet,ha levágnád a hajad rövidre,stílusra vágatnád az jobban állna.Kifejezetten rövidre,de stílusosra,így látszódna,IGEN LÁTSZÓDNA az elálló füled,de elehet csak karakteresebb lennél tőle..
Ha annyira zavar a füled idővel meg műteted majd.
De mondom,valakinek karakteresebb tőle az arca sztem..lásd. kocsis tibor:
előtte..
és utána:
(a középső fazon) mint egy baba:d xd
szemüveg-kontaktlencse..vagy egy előnyös szemüveg.Sokat számít.
Kiálló fogra meg idővel fogszabi,de ha csak az maradna mint hátrányos tényező,azt már lehet kompenzálni például a személyiségeddel. Amit mi nyilván nem ismerünk,de tételezzük fel,hogy az a külsőddel ellentétben ,pröfikt ;d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!