Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csinos lányok (akik válogathat...

Csinos lányok (akik válogathatnátok a pasik mondjuk 99% közül) ti leállnátok egy olyan sráccal aki átlagos vagy átlagon aluli ha odamenne ismerkedni hozzátok?

Figyelt kérdés

Megadnátok e neki elérhetőséget, elmennétek e vele inni, enni valamit, moziba stb?

Tényleg olyan lányoktól kérdezném a kérdést akik úgy gondolják tényleg nagyon szépek, vonzók, ha már a sorszámozásban nézzük mondjuk 8 vagy 9 feletti, a körüli. Vagy mindenképp csak hozzátok illővel, aki magas, jóképű, laza, jól öltözködik, van anyagi egzisztenciája, jó alkatú, izmos, stb...?

NO HATE plííz :)

2014. febr. 2. 18:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Olyan nem létezik, aki bárkit, meg nem is próbáltam. Meg amúgy sem én választok, hanem engem választanak, én pedig az érzelmeim szerint döntök, hogy belemegyek-e bármibe az adott fiúval.

DE amúgy igen, elég sokan akartak volna tőlem valamit.

2014. febr. 2. 20:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Vegul en is egy atlagosabb kinezetu ficko mellett horgonyoztam le, pedig kulsore mindig helyesebbek voltak csak, meg valogathattam is. Viszont o valamiert kulonlegesebb, jobban tisztelt. Es vegtere is van benne valami szexi. Tehat attol fugg, hogy milyen vagy, azon kivul, hogy atlagos.
2014. febr. 2. 21:05
 23/26 anonim ***** válasza:

Leszögezem előre, engem 8-9-re bíráltak a legtöbben úgymond, de én magamat inkább nem is véleményezem. :D Lényeg, hogy nagyon ellenkezik a rólam alkotott véleményekkel, de mivel nem rajtam múlik, gondoltam, azért válaszolok.

Mindenkinek adnék esélyt, aki egy kicsit is megtisztel azzal, hogy megadja a kellő tiszteletet egy másik ember felé, vagy érdeklődik iránta normálisan, barátságosan. Ha mondjuk külsőre TÉNYLEG egy erős közepes. Nem nagyok az igényeim ANNYIRA, nem kell, hogy magas legyen, nem kell annyira nagyon jóképűnek lennie (bár ez relatív, de nekem a korombeliek ideálja sosem tetszett, nem is fog, de azért figyeljen oda magára), nem jó mindig a lazaság, de tény, hogyha az ember hagyja magát annak lenni, aki, akkor általában laza is, legyen benne azért valami élet. Ez nem egyenlő a nagyképűvel vagy egoistával. Öltözködjön ahogy jól esik, álljon neki jól és kész (mindenki megtalálja azt a stílust, amiben viszonylag jól mutat és nem erőltetett, ez szerintem nem pénztől függ), nem kellenek a gazdagok, mert pénzért valakivel lenni egyfajta függés én meg anyagilag meg úgy sehogy nem akarok függeni a másiktól, csak egyenrangúan vele lenni, jól érezni magamat a társaságában, alkat nem számít, átlagos teljesen rendben van, a szélsőségek minden szempontnál kerülendők. Mondjuk ez kimeríti az átlagos fogalmát is. A másokkal való bánásmódra, a hozzáállásra és egy minimális intelligenciára viszont kényes vagyok, ez nem adottságoktól függ, hanem attól, hogy akarod vagy sem, teszed, vagy sem. Amúgy meg ha nincs, akkor meg kár az egészért, mert sem olyannal nem tudok mit kezdeni, aki nem képes úgy kezelni, ahogy én őt, sem olyannal, akivel semmi beszédtémánk.

That's all.

17l

2014. febr. 3. 17:27
 24/26 A kérdező kommentje:
17l akkor az ilyen lányokért érdemes még élni hisz van remény :))
2014. febr. 3. 19:41
 25/26 anonim ***** válasza:

Közelítsük meg a másik oldalról a dolgot... Ha te mondjuk egy 10-es skálán 8-as 9-es srác lennél, épp olyan jóképű, mint amilyen magabiztos, rengeteg nőt megkaphatnál, 8-asokat, 9-eseket is... Ám egyszer csak megjelenne egy átlagos, 5-ös, 6-os kinézetű csaj. Leszólítanád? Hacsak nincs benne valami nagyon különleges, szinte biztos vagyok benne, hogy nem. És ha ő szólítana le? Valószínűleg nagyon elküldenéd.

Olyan ez, mint amikor egyes kérdezők nem hallják magukat, és olyanokat kérdeznek, hogy az ilyen, meg ilyen jó nőknek miért csak az ilyen, meg ilyen jó pasik kellenek, és néhány sértődött srác meg odaírja, hogy "minden nő felszínes", meg "minden nő r.banc", és egyszerűen nem veszi észre, hogy ő is pontosan ugyanolyan sekélyes! Hiszen már a kérdésben az állt, hogy kiemelkedő külsejű nők közül válogat csak ő is, ergó, ő is ugyanolyan felszínes, mint az említett nők. A különbség az, hogy más negatív tulajdonságait könnyebb észrevenni.

Másrészt ez teljesen normális. Végső soron mi is olyanok vagyunk, mint bármelyik állatfaj, és ez egyfajta kiválasztódás. A legvonzóbb, legtermékenyebb nőstényeket a legerősebb, legbátrabb, és legvonzóbb külsejű hímek kapják meg ott is, más kérdés, hogy nálunk manapság egyre inkább a kinézet számít. De ez teljesen rendben van, hiszen ki ne akarna olyan partnert akinek előnyös a megjelenése?

Egyébként meg próbálkozz csak. Gondolj arra, hogy egyes álompasik hiába kezdenek könnyebben ismerkedni, mert a külsejük megfogó, sokszor azért nem lesz semmi, mert néhányan beül 0-ák. Csak légy bátor, magabiztos, és add önmagadat. És ne válogass annyit ;)

2014. febr. 4. 06:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Ja, meg még annyit, hogy minél jobb első benyomást próbálj tenni, és minél rövidebb idő alatt. Nehogy elküldjenek mielőtt kibontakoznál. Ha megnevettetsz egy nőt, az nagyban növeli az esélyeket! :)

Előző voltam.

2014. febr. 4. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!