Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csinos lányok (akik válogathat...

Csinos lányok (akik válogathatnátok a pasik mondjuk 99% közül) ti leállnátok egy olyan sráccal aki átlagos vagy átlagon aluli ha odamenne ismerkedni hozzátok?

Figyelt kérdés

Megadnátok e neki elérhetőséget, elmennétek e vele inni, enni valamit, moziba stb?

Tényleg olyan lányoktól kérdezném a kérdést akik úgy gondolják tényleg nagyon szépek, vonzók, ha már a sorszámozásban nézzük mondjuk 8 vagy 9 feletti, a körüli. Vagy mindenképp csak hozzátok illővel, aki magas, jóképű, laza, jól öltözködik, van anyagi egzisztenciája, jó alkatú, izmos, stb...?

NO HATE plííz :)

2014. febr. 2. 18:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
aha, látom kissé skrizó lehetsz, már magadnak is ellentmondasz, önbizalom, önkritika ok :D am nem téged hanem csajokat kérdeztem bár ha lánynak érzed magad akkor nem ítélkezem csak gratulálok :))
2014. febr. 2. 18:26
 12/26 anonim ***** válasza:
Az önbizalom és az önkritika nem zárják ki egymást, te nagyon okos. De te úgyis csak egy kis looser vagy és sosem fogsz kelleni a jó csajoknak bárhogy is kapálózol :)
2014. febr. 2. 18:29
 13/26 A kérdező kommentje:
hát ha egy adott embernek azt mondod hogy legyen több önbizalma és legyen több önkritikája akkor az olyan mintha azt mondanád hogy a málnaléhez adjunk hozzá még több szörpöt mert nem elég édes és egyben még több vizet mert túl édes, hát gratulálok ismét, iq-betyárkám
2014. febr. 2. 18:32
 14/26 anonim ***** válasza:
Na jól van elmagyarázom, hogy te is megértsd: az embernek kell egészséges önbizalom, de az már nem jó, ha átesik a ló túloldalára mert akkor meg elszáll, ezért kell önkritika is. Látszik rajtad, hogy nincs önbizalmad, különben nem itt kérdezgetnél ilyen baromságokat, de közben önkritika se ártana, ergo h belásd semmi esélyed a jó csajoknál (de lehet még az átlagosaknál sem).
2014. febr. 2. 18:36
 15/26 A kérdező kommentje:

magad bizonyítod h hülyeséget mondtál a lovas példa is megfelelő, ha menjek a ló jobb oldala felé de a bal oldala felé is akkor is tök ugyanott leszek... illetve valamelyiknél leesem :D

Am meg ez egy kérdés, fogd vissza magad inkább, nem jelenti azt h ne próbálkoznék élőben, ha nem tetszik h ezen az oldalon kérdéseket tesznek fel az emberek (akár ilyen párkapcsolati témákban is) akkor lehet menni elfele

2014. febr. 2. 18:40
 16/26 A kérdező kommentje:
na mind1 a legnagyobb hülye én vagyok hogy etetek egy ilyen szánalmas trollt itt, van esetleg vki lány aki válaszolna, megköszönném
2014. febr. 2. 18:41
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha mindkettő megvan az az arany közép út és akkor nem esel le egyik oldalon sem.

Nem trollkodni akartam, tényleg csak jószándékkal írtam, te mentél el más irányba. De akkor nyugodtan dédelgesd tovább csak az álmod arról, hogy egy nap majd egy jó csajnak kelleni fogsz, de majd ha 30 évesen is majd ugyanitt fogsz ülni a gyik előtt, és rinyálni fogsz, hogy miért nem kellesz a jó csajoknak ne csodálkozz. :)

2014. febr. 2. 18:46
 18/26 A kérdező kommentje:
komolyan mondom itt már az emberek beképzelik h kb mindenki rinyál csak mert feltesz egy kérdést... nem rinyáltam csak kérdeztem egy szituációról h azok válaszoljanak akik érintettek benne és szerintük mennyi esély lenne a megvalósulására.
2014. febr. 2. 18:52
 19/26 anonim ***** válasza:

Ha mások szerint átlagon aluli/átlagos, az nem érdekel. Ha viszont SZERINTEM átlagos/átlagon aluli, akkor természetesen nem állnék le vele.

A barátom nekem nagyon tetszik külsőre (is), viszont állítása szerint ő kb. 1000-ből 3 lánynak tetszik, és voltak már lányok, akik szerint kifejezetten csúnya. Értetlenül állok a dolog előtt, mert szerintem a legnagyobb rosszindulattal sem lehet csúnyának nevezni. Magas, helyes arca van (szerintem), csak nem egy tipikus mai divatos páwa gyerek csőgatyával és felnyírt/agyonbelőtt hajjal, és nincs kigyúrva, hanem vékony. Ennyi.

2014. febr. 2. 20:11
 20/26 A kérdező kommentje:
értem és te akkor ezek szerint az a lány vagy aki bárkit választhatna/választhatott volna?
2014. febr. 2. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!