Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, milyen változás jön...

Lányok, milyen változás jön be egy pasin?

Figyelt kérdés

Lányok, milyen változás jön be egy pasin?

Pl milyen legyen, ha már jártok?

Esetleg, ha valaki nem jön be, milyen változásról mondjátok, hogy elismerésem?

Ha egy kicsit sportosabb lett, jobb kiállása lesz, az jó?

2014. febr. 2. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha összejövök valakivel, akkor már egyértelmű, hogy nem az érdekel, hogy közben mennyire válik sportossá.

Azért kezdtem vele kapcsolatot, mert tetszik, úgy ahogy van, és szeretem.

Belsőleg pedig, éreztesse velem, hogy én vagyok neki az egyetlen, szeressen, legyen hűséges és őszinte.

2014. febr. 2. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Én akivel járok, azzal azért járok, mert "bejön". Aki nem tetszik, azzal nem járok. Ez egyszerű :)

De változás lehet, pl külsőnél a fogyás. (a gyúrás viszont ha túlzásba viszi, hátrány)

Egyéb szempontból pozitív ha pl abbahagyja az ivást (mármint a berúgásokat), leszokik a cigiről, a káromkodásról (legalább nagyjából), keres/talál valami munkát, jobban öltözik, nemcsak laza pólókat vesz...

2014. febr. 2. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Leginkább a pozitív változás jön be egy pasin.
2014. febr. 2. 15:28
 4/6 A kérdező kommentje:
"Leginkább a pozitív változás jön be egy pasin." kicsit konkrétabban? :)
2014. febr. 2. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát pl ha változtat a külsején azokon a dolgokon, amik kevésbé előnyössé teszik, legyen akár új frizura, új ruhák (nem kell a legmárkásabbnak lennie, de a lényeg h jól álljon neki), de a magatartás/kisugárzás is sokban tudja befolyásolni az összképet.
2014. febr. 2. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
SSJ 3
2014. febr. 2. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!