Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meleg srácok! Ti találkoznák...

Meleg srácok! Ti találkoznák olyan sráccal, akit itt ismertetek meg? Belemennétek valami komolyabba is

Figyelt kérdés

2014. febr. 2. 15:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, persze, hogy találkoznék, ha kölcsönös az érdeklődés.
2014. febr. 2. 15:08
 2/17 anonim ***** válasza:
Hááááát, több sráccal alakult itt már valami, de sosem jött össze semmi, még egy találkozás se:/ De lehet nem is baj, legalább az elején kiderült milyenek is igazából :)
2014. febr. 2. 15:18
 3/17 anonim ***** válasza:
Persze!
2014. febr. 2. 16:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én jóban vagyok pár sráccal, akit itt ismertem meg, de személyes találkozónk még nem volt, bár ennek főként távolsági okai vannak. Amúgy, persze, ha kölcsönös a szimpátia, és fizikailag is vonzónak tartom, miért ne?
2014. febr. 3. 00:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, félek, mert előfordulhat, hogy csak át akar valaki hintáztatni, csak úgy megszívatni a melegeket, de persze nem tudom. én ettől tartok igazán.
2014. febr. 3. 11:53
 6/17 A kérdező kommentje:
utolsó: igen akár ez is megtörténhet, bár sajna nekem sem alakult semmi komoly még, nem válaszol az üzenetemre, de bármikor megteheti, aztán remélem, hogy Ő egy normális ember lesz, amennyit eddig beszéltünk, úgy néz ki megbízható, pl. én nem tudom, hogy mi lesz belőle, de majd kiderül...
2014. febr. 3. 12:16
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Több meleg ismerősöm ezen a weboldalon talált a párjára!

Őszintén szólva, a netes ismerkedés rizikóka.. ha társkereső weboldaról ismered ugyanúgy fentál bármi rizikó..

Fölösleges parázni, ha jól ismered akkor nem kell túlparázni. A kamus rongyrázó alakokról meg már 1-2hónapon belül kiderül..

Van olyan ismim, akit 9hónapja ismerek innen, tudom miről beszélek.

20F(meleg)

2014. febr. 3. 14:07
 8/17 anonim ***** válasza:

Én találkoznék, ha a kölcsönös szimpátia :)

Írtak is már itt rám páran, de vagy az ország másik feléből, vagy pár üzenetváltás után eltűntek.

De sosem lehet tudni, kifejezetten társkereső oldalon is elég nehéz normális srácot találni, szóval akár itt is összejöhet valami :D

24F

2014. febr. 3. 19:42
 9/17 anonim ***** válasza:
aki gonolja írjon Bpi 26 vok :))) :D
2014. febr. 3. 23:39
 10/17 A kérdező kommentje:
de kár, hogy mindenki a fővárosban lakik...
2014. febr. 3. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!