Mi lehet a baj? Segitség, gyermek korom óta a lelki sérülteket vonzom!
Szeretnék már normális épkézláb férfival megismerkedni. Az egyik értelmi fogyatékos, a másik vallási fanatikus, a harmadik anyakomplexussal küzd, a negyedik erőszakos nemi közösülésért börtönviselt, a problémás férfiból elegem van.
Mi lehet a baj ? miért vonzom a problémás férfit ?
Magam átlagos, csendes, törvénytisztelő normális lány vagyok.
Ez az igazság! Rendes pasiként nem akarnak megismerni a nők! Akkor? Miről beszélünk?
" Rendes pasiként nem akarnak megismerni a nők ! " - ez érthetetlenül lett fogalmazva, légy kedves érthetően :)
Tényleg nem értem, általánositasz, besorolod a lányokat egy megélhetési nehézséggel küzdő bizonyos kicsiny rétegbe, akik szolgáltatásból élnek.
Mint előzőekben írtam, nem k-val kezdődik a nevem, sem az életvitelem. Az olyan megnyilvánulók, mint te, akik simán le k betűzik a lányokat személyes ismeretség nélkül, még gyerekek, éretlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!