Bejön egy srác a suliból?!
Van egy srác aki tetszik és elég jófejnek is tűnik nem az a menő hanem inkább az a csendes "szürke egér" filling. Bejelöltem fb-n belájkoltam pár képét, de nem írt rám.... Nyomulás lenne ha ráírnék? Fiúk ti, hogyan reagálnátok ha egy vadidegen lány rátok írna?? Igazából eddig annak a híve voltam, hogy kezdeményezzen a fiú, de a mai fiúk sajnos erre nem hajlandóak vagy beszariak (tisztelet a kivételnek...)
Tudom éljek a való életben és ne fbn, de azért ráírni nem lenne annyira gáz mint odamenni dumálni ...:"D Amúgy meg kb sose lógók a facebookon
Elsősorban fiúk válaszát kérném :)
17/L
Engem biztosan nem zavarna ha oda jönnél hozzám, vagy rám írnál.
Idővel lehetne ez nyomulás, de eleinte biztosan nem zavarna
Nekem egy "like" tudod mennyit ér? Ennyit:
"Aha, oké"
Csak emiatt nem fogok rád írni. Egy az, hogy te vettél fel, vagyis illő lenne neked kezdeményezni. Ja, és egyáltalán nem gáz, ha odajössz hozzám a szünetben.
Hagyd a jeleket a jó f..ba, ha szimpatikus beszélgess vele, amikor már ismeritek egymást jobban akkor (ha ő nem teszi) hívogasd el közös programokra, majd ha nem lép akkor kérdezd meg tőle h: barát v pasi
na hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!